Lollo & Bernie checkar in i Malmö för ett riktigt sommaräventyr.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Mot sydligare breddgrader, sommar och sol.​ I år kan du ta med dig familjen och träffa Lollo & Bernie i Sydsverige istället för Sydeuropa. Quality Hotel View erbjuder tillsammans med Ving en sommarupplevelse på hemmaplan.

Vings populära maskotar Lollo & Bernie är en stor favorit i många barnfamiljer. Då flertalet familjer inte kan resa utomlands i sommar kommer Lollo & Bernie till Malmö istället. Här erbjuds en helhetsupplevelse med hotellövernattning, barnklubb, teen lounge, meet and greet och disco.

Att kunna samarbeta med Ving i sommar och erbjuda barnfamiljer en liknande upplevelse här i Sverige, som de vanligtvis får i Sydeuropa, känns fantastiskt kul, säger Jenny Pieplow Benestam, hotelldirektör på Quality Hotel View. Malmö har mycket att erbjuda för både stora och små. Även vår närhet till Köpenhamn gör att en semester här ger massor att upptäcka och blir verkligen inte blir långtråkig.

Nu på fredag, den 26 juni, checkar maskotarna in på hotellet och stannar till och med den 26 juli. Dagarna är fyllda med roliga och spännande aktiviteter som utgår ifrån Vings vanliga familjekoncept.

Vi erbjuder både längre vistelser där det mesta ingår, men även att de som bor i närheten kan få komma hit på frukost eller middag med minidisco. Även då får barn och vuxna träffa Lollo & Bernie. Självklart t​ ar vi smittskydd på största allvar och följer myndigheternas rekommendationer. Vi har infört en rad åtgärder för att kunna erbjuda våra gäster en säker och trygg vistelse,​ fortsätter Jenny Pieplow Benestam.

Quality Hotel View ligger i Malmö i stadsdelen Hyllie. Där tar man sig lätt till både Malmö city, till den skånska landsbygden och till Köpenhamn. De längre vistelserna går att boka på Vings hemsida och enstaka dagar samt frukost- och middagspaket via hotellet.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.