Annons
Annons

En sommardestination för livsnjutare – vin, yoga, musik och kultur

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi är många som vill njuta av en sommar i Sverige i år. För de som besöker Stockholm finns The Winery Hotel – ett hotell för livsbejakare. I sommar står förutom vinprovning, hantverksvin och god mat även musik, yoga och föreläsningar på schemat.

– Vi vill ge våra hotellgäster någonting extra i år. Nu, kanske mer än någonsin, behöver vi tid för njutning och regeneration, säger Claes Anerud på The Winery Hotel.

Varje torsdagsmorgon erbjuds yoga på hotellets rooftop, på onsdagar kommer spännande vinpersonligheter och föreläser i lobbyn och varje fredag blir det musik på taket med hotellets favorit-DJ’s. Sommarprogrammet är helt kostnadsfritt för hotellets gäster och har tagits fram för att toppa den redan njutningsfulla upplevelsen ytterligare.

– The Winery Hotel är, i sommar mer än någonsin, en destination för de som älskar det goda livet. 

WINERY SOUL SESSIONS

Varje fredag i sommar kryddas stämningen på vår rooftop med skön musik från våra favorit-DJs. Välkomna till våning 6 mellan klockan 17.00-20.00.

  • 3/7 – DJ Hubbe8ball
  • 10/7 – DJ Carlos Norén
  • 17/7 – DJ Hubbe8ball
  • 24/7 – DJ Otto Blücker
  • 31/7 – DJ Olga Collantes
  • 7/8 – DJ Carlos Norén
  • 14/8 – DJ Hubbe8ball
  • 21/8 – DJ Otto Blücker
  • 28/8 – DJ Olga Collantes

WINERY TALKS

Under ett antal onsdagar i sommar är ni välkomna att uppleva vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag där vinkultur står i fokus. Vi ses i lobbyn klockan 18.00.

WINERY MORNING YOGA

Starta dagen på bästa sätt. Varje torsdag klockan 08.00, från den 25 juni till den 13 augusti, erbjuds du som hotellgäst en timmes yoga. Vi samlas i receptionen tio minuter innan passet börjar. Om du inte bor på hotellet kan du betala på plats. 200 kr/pass.

Läs mer om sommarens bästa erbjudanden från The Winery Hotel.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.