“Fun Photo”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tillsammans med Speed International lanserar nu Quality Hotel “Fun Photo” på hotellen, vilket ger dig möjlighet att bevara alla minnesvärda upplevelser från olika möten på ett helt nytt sätt.

Speed International har levererat fotoautomater till hela Norden i över 60 år och dominerar marknaden för automatiserade ID-foton. I våras lanserade företaget Fun Photo, som är ett enklare format anpassat för familjer, ungdomar och människor på språng. Syftet med detta samarbete är att erbjuda roliga och minnesvärda fotoupplevelser till gäster på Quality Hotel.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Quality Hotel. Detta är vårt första samarbete där Fun Photo är i fokus. Detta kommer att skapa mycket nöje och minnesvärda ögonblick till alla hotellens gäster. Vi ser även detta som ett första steg i ett djupare samarbete där vi lyssnar på vad hotellens gäster efterfrågar för att föreviga glädjefulla ögonblick från sitt besök, sier affärsområdeschef i Speed International, Christofer Båge

Fotoautomaterna kommer i framtiden att lanseras på både svenska och norska Quality hotel. Först ut var Quality Hotel Friends i Sverige, som denna vecka fick testa det nya konceptet, till stor glädje för både gäster och personal!

– På Quality hotel arbetar vi varje dag för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster och har “Meeting that matters” som en hörnsten i allt vi gör! De nya fotoautomaterna kommer verkligen att hjälpa till att ge en boost till just detta, säger Susanna Ståhl, Director of Operation på Quality Hotel.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.