Fläder Hantverkssnaps i klimatsmart PET-flaska

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu är den här! Fläder, en snaps tillverkad i ett hantverksdestilleri, med nordiska råvaror och i en klimatsmart PET-flaska. Fläder Hantverkssnaps passar perfekt till sommarens sillar, gravad lax och Jansons men är också utmärkt i en läskande drink tillsammans med citron, fläder-tonic och is.

Den 20 juni släpps Fläder Hantverkssnaps i Systembolagets Beställningssortiment. Den är klimatsmart förpackad i en 35 centiliters PET-flaska. Fläder tillverkas av Oslo Håndverksdestilleri exklusivt för Moestue Grape Selections i Sverige. Kryddmästaren Kevin jo Hansen har smaksatt flädersnapsen med kummin, enbär och johannesört.

En snaps som passar till mycket!

Fläder är en traditionellt smaksatt snaps som passar till allt som snapsar vanligtvis passar till. Fläder är utmärkt både till inlagda sillar och lite mustigare smaker som råbiff med kapris och dijon. Med sin lagom framträdande arom av johannesört fungerar den också fint som en digestif efter maten. Fläder är med andra ord en mycket mångsidig snaps!

Fläder Hantverkssnaps är mångsidig och passar både till mat, som digestif och i en drink tillsammans med pressad citron flädertonic och is.

Oslo Håndverksdestilleri bildades av några entusiaster som vill bevara traditionen med småskaligt tillverkning. Samtidigt jobbar de hela med innovationer och strävar mot att ta fram den bästa spriten med en tydlig nordisk profil. De använder smaksättningar som de finner i naturen runt omkring oss.

Sugen på att testa? Hör av dig till oss så skickar vi prov.

Fläder Hantverkssnaps
Nr: 57384 · Flaska 350 ml · 37,5 % · Pris: 149 kr

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.