Annons
Annons

Exklusiv lansering av Domaine du Pélican i Arbois från Marquis d´Angervilles egendom

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Egendomen är familjen d´Angervilles enda utanför Bourgogne och producerade sin första årgång 2012. Guillaume d´Angerville driver Domaine du Pélican tillsammans med Francois Duviver, vinmakare hos Domaine d´Angerville i Volnay, Bourgogne. Vinerna produceras i Château Chavanes i Montigny-les-Arsures. 

Druvorna till Domaine du Pélican Poulsard kommer från vingårdar, med en ålder mellan 25 och 60 år, som Guillaume d´Angerville och Francois Duvivier köpte av den legendariske vinmakaren Jacques Puffeney. Druvan Poulsard odlas in princip endast i området Jura i Frankrikes östra del mot den Schweiziska gränsen. Poulsard ger ett ljust rött vin med stor personlighet om den hanteras rätt. 2018 Domaine du Pélican Poulsard har fina aromer av röda bär och rosor samt en friskt fruktig smak med inslag av jordgubbar och mogna röda vinbär samt fin avslutande örtighet.

Den 3:e april lanseras 2018 Domaine du Pélican Poulsard på Systembolaget. Varunr: 93090-01 | pris 369 kr | 750 ml | endast 138 buteljer finns tillgängliga för den svenska marknaden. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.