Elite Hotels moderniserar TV-upplevelsen på alla sina hotell

Den svenska hotell koncernen med sina 41 luxuösa hotell valde Nonius för att kunna erbjuda den senaste TV tekniken till sina gäster

Elite Hotels är kända för att erbjuda bekvämlighet och innovation på sina luxuösa hotell över hela landet. Deras 41 hotell som är spridda över hela Sverige kombinerar tradition med modern teknik för att erbjuda en extraordinär gästupplevelse. Elite Hotels har valt att samarbeta med Nonius som har tillhandahållit ett kraftfullt paket med lösningar, såsom Cast, TV-system, Huvudcentral, TV-Kanaler och en Mobilapp till deras senaste flaggskeppshotell.

Värdefullt partnerskap för att kunna erbjuda toppmodern Nordisk TV-underhållning

Elite Hotels valde att starta ett samarbete med Nonius när de letade efter den senaste tekniken gällande underhållning för sina gäster. För att hitta den bästa TV-lösningen för hela koncernen, kunde Nonius tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje enskilt hotell, tillsammans med strukturerade samarbeten med viktiga företag i Norden för att erbjuda högkvalitativ service till alla gäster som reser i Sverige. 

Detta innebär att alla Elite Hotels gäster kan njuta av det bästa nordiska TV-innehållet från Allente och streama sina egna program, såsom Netflix, HBO och mycket mer, genom Nonius Cast eller Philips MediaSuite TV med inbyggd Chromecast. Vissa hotell är utrustade med Philips CMND Server, som är sömlöst integrerad i vår Cast-lösning genom vår Integrations Hub för att erbjuda en interaktiv TV-upplevelse. Andra hotell har installerat vår molnbaserade lösning, Nonius Cloud TV.

Nonius är också engagerade i att uppgradera alla TV-apparater på Elite-hotel : detta är en pågående process. Hotell över hela landet kommer att uppdateras när den gamla lösningen på  befintliga hotel behöver uppdateras, i ett försök att fortsätta erbjuda den modernaste TV-underhållningen på marknaden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.