Satsa på en hybridlösning för ditt hemmakontor

För många har vardagen gjort en förflyttning och jobbmiljön blivit alltmer flexibel. En ny undersökning från Norstat på uppdrag av Samsung Nordic visar att nästan en tredjedel av svenskarna fortfarande jobbar hemma. Därför tipsar Samsung Nordic om hybrida lösningar till hemmakontoret med design, underhållning och lättillgänglighet i fokus.

Att skapa ett trivsamt hemmakontor är inte det lättaste. Enligt undersökningen är brist på social interaktion, motivation samt utrymme och utrustning några av utmaningarna som svenskarna står inför när de jobbar hemma. Därför är det viktigt skapa rätt förutsättningar och satsa på produkter som förbättrar hemmakontoret.

Teknik kräver idag funktionalitet, smarta lösningar och snygg design som passar in i våra nordiska hem. En utmaning som en Smart Monitor-skärm enkelt löser. Hela 62 procent av svenskarna anser att en Smart Monitor skulle passa i deras inredning. Årets modell kommer i fyra olika färger vilket gör att alla kan hitta sin personliga favorit. Dessutom är den tunnare än de tidigare varianterna vilket bidrar till ett nätt och stilrent utseende.

– Med en alltmer flexibel jobbvardag ökar behovet av smarta produkter som förenklar och förhöjer hemmakontoret. Nya Smart Monitor M8 har en stilren design vilket gör att den passar in i ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. Med skärmens SmartHub, SmartFit Cam och Workspace-användargränssnitt erbjuder Smart Monitor även en kombination av praktiska funktioner som gör hemmakontoret till mer än bara en arbetsplats, säger Jakob Hultkvist, direktör för Display-divisionen på Samsung i Norden.

Tre tips för ett trivsamt och produktivt hemmakontor
1. Ha ordning på skrivbordet
Att ha ordning på skrivbordet underlättar inte bara struktur utan gör arbetet mer effektivt. Plocka undan synliga sladdar, göm småprylar i lådor och sortera papper och block. Med hjälp av en multiprodukt som Smart Monitor får du även färre enheter att hålla koll på. Med Smart Hub och Workspace-användargränssnittet får du många av de tjänster som du kan tänkas behöva för att arbeta på en skärm. Du får helt enkelt tillgång till streaming, monitor och videolösning i ett!

2. Skapa rätt förutsättningar
Om du är en inbiten hemarbetare kan det vara värt att investera i rätt produkter för att skapa bra förutsättningar. Hela 39 procent av svenskarna i undersökningen anser att användarvänligheten är viktigast med en SmartMonitor. Genom att investera i en produkt som passar just dig och dina behov blir jobbet både produktivt och effektivt. Smart Monitorn är enkel att använda då den till skillnad från en dator inte behöver anslutas till olika enheter, utan allt sker via den uppgraderade Smart Hub:en.

3. Glöm inte ergonomin!
Bra ergonomi för dig som jobbar hemma är A och O för bra effektivitet. Se till att du frekvent byter position genom att exempelvis stå upp vid jämna mellan rum. Med hjälp av en SmartMonitor har du även möjligheten att höja och sänka skärmen som gör att du kan anpassa höjden efter kroppslängd och tycke vilket ger en mer bekväm upplevelse.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.