E-handelsföretaget Winefinder inleder samarbete med restaurang Sturehof

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

E-handelsföretaget Winefinder har inlett ett nytt spännande samarbete med restaurang Sturehof i Stockholm. Tillsammans lanserar de nu, Sturehoflådan, en återkommande vinlåda med utvalda viner. Samarbetet grundar sig i att matkassar har blivit alltmer populära under året och därmed har också förfrågningar kring passande vin till maten ökat.

-Sturehofs gäster är vana vid att vi ger den där lilla extra servicen och när vi började få allt fler förfrågningar om passande viner till våra middagskassar kände vi att vi behövde svara upp mot det. I det så växte tanken om en egen vinlåda fram och tillsammans med Winefinder har vi nu tagit fram en låda med kvalitetsviner som vi anser håller vår nivå, säger John Eriksson, chefssommelier på Sturehof.

Sturehoflådan innehåller sex olika viner som har testats fram av Sturehofs chefssommelier John Eriksson tillsammans med restaurangchef Thomas Mortensen. Vinerna är noggrant utvalda för att representera restaurangen och passar utmärkt till Sturehofs Matmarknads egna middagskassar. Första lådan ut innehåller champagne, vit bourgogne, klingande mineralisk riesling, pinot noir, nebbiolo från Piemonte och syrah (Crozes Hermitage) från Rhône.

– Sturehof tillhör Stockholms bästa och mest anrika restauranger och har en inriktning som passar Winefinder väldigt väl. De kan mat och dryck och de gillar våra viner. Det känns väldigt kul och inspirerande att kunna erbjuda både nya och gamla kunder en mix av vårt sortiment och Sturehofs kunnande. Det bästa av två världar helt enkelt, säger Magnus Ericsson, VD på Winefinder.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.