Blippa bilen hos Circle K

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Circle K har vunnit NACS European Convenience Retail Technology Award för teknologin bakom betaltjänsten Blippa bilen. Priset, som sponsras av Gilbarco Veeder-Root tillkännagavs den 1 juni på NACS Convenience Summit. Circle K Sverige är först i världen med att introducera teknologin i stor skala, på hela kedjan. Tjänsten möjliggör en helt automatiserad betalning för tankning. Via en app i mobilen och ett smart system på stationerna kan kunden kliva rakt ur bilen och börja tanka direkt.

”Vi är väldigt glada att meddela Circle K som vinnare av årets NACS European Convenience Retail Technology Award. Lanseringen av deras innovativa och helt automatiserade teknologi är inte bara ett betydelsefullt tillfälle för branschen, särskilt i ljuset av utökad säkerhet kopplat till COVID-19, utan också för bilisterna som har ökade förväntningar på säker, sömlös och uppkopplad mobilitet” säger Jason Lund, European managing director på Gilbarco Veeder-Root.

För att blippa bilen behöver kunden, efter att ha registrerat sig i Circle K Easy Fuel-appen, helt enkelt bara köra in på stationen och genom deras teknologi känns registreringsnumret igen och pumpen öppnas. Betalningen sker helt automatiserat.

– På Circle K är vi stolta över att leverera det vi vet att våra kunder uppskattar. Stort fokus styr mot att göra det snabbt och enkelt. Genom att lansera möjligheten att betala med registreringsnumret möter vi kundernas efterfrågan och vi kommer att fortsätta förenkla och förbättra kundupplevelsen när vi differentierar vårt drivmedelsutbud säger Hans-Olav Høidahl, Executive Vice President Europe på Circle K.

NACS Convenience Retail Technology Award har sedan 2015 uppmärksammat och belönat convenience retailers som gör framåtlutade utvecklingar och långsiktiga investeringar inom teknologiska innovationer.
Mer info på www.convenience.org

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.