Vilda korvar på vägen!

Två viltkorvar gästspelar och tar plats på grillen på OKQ8s mackar. Korvarna som levereras av Svenskt Gårdsvilt är gjorda på svenskt hjort- och vildsvinskött.

– Det har varit väldigt roligt att ta fram de här korvarna som är ett fint tillskott till hela Svenskt Gårdsvilts sortiment. Det känns extra fint att kunna erbjuda ett gott och hållbart val när man är hungrig på vägen, säger Christian Gylche.

Efter stort arbete med att underlätta för konsumenter att sätta vilt på tallriken gör Svenskt Gårdsvilt det ännu enklare för fler att testa viltkött när två av deras korvar nu går att köpa på vägen. Korvarna är tillgängliga på 160 av OKQ8s mackar från norr till söder under vecka 48.

– Vi vill ju göra det enklare för fler att äta vilt, dels för att det är en fantastisk fin och god råvara, men också för att det är ett hållbart val av protein på tallriken. Det här är två fantastiska korvar som är värda ett stopp på vägen, säger Christian Gylche, VD på Svenskt Gårdsvilt.

Alla Svenskt Gårdsvilts produkter är gjorda av svenskt viltkött från djur som har levt fria i naturen. Viltkött är en naturligt hållbar och god råvara med låg klimatpåverkan, helt fri från antibiotika och andra tillsatser och det enda köttslag som får grönt ljus i alla kategorier i WWF:s Köttguide.

Om Svenskt Gårdsvilts viltkorvar

Vildsvinschorizo
En kryddig korv på svenskt vildsvinskött men smak av paprika och vitlök.
 
Hjortgrillare
En smakrik viltkorv med klassiska smaker. Gjord på svenskt hjortkött.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.