The Naia Initiative – Sparkling Energy BCAA Summer Strawberry

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

The Naia Initiative utökar familjen genom lanseringen av nya Sparkling Energy BCAA Summer Strawberry – en energidryck med somriga smaker av jordgubb och citron – berikad med BCAA, vitaminer och ginsengextrakt

Sparkling Energy BCAA Summer Strawberry, är sommarens stora smaknyhet från The Naia Initiative – en törstsläckande dryck som passar till sommarens svettiga träningspass. Drycken har en smak av somrig jordgubb och frisk citron. Summer Strawberry släpps till försäljning på Gymgrossisten, Pressbyrån, 7-Eleven, OKQ8 och andra välsorterade butiker från v.15.

– Det är med glädje som vi nu kan presentera vår nya smak Summer Strawberry, en riktig energikick med maximal smak av jordgubb och citron. Jordgubben bidrar med sötman och kroppen i smakupplevelsen samtidigt som citronen kommer in på slutet och bidrar med en en fräschör som stannar kvar i munnen, säger Anna-Stina Hallberg, marknadschef läsk, vatten och funktionell dryck på Spendrups.

Gemensamt för alla produkter inom serien Sparkling Energy BCAA, är att de alla innehåller 3200 mg vegansk BCAA, B- och D-vitaminer och är helt fria från socker och onödiga tillsatser. Dessutom har dryckerna en uppiggande effekt då de är berikade med ginseng samt innehåller 200 mg koffein, vilket motsvarar drygt två koppar kaffe. Precis som övriga produkter från The Naia Initiative tillverkas Sparkling Energy BCAA Summer Strawberry i Sverige med förnybar energi.

Fri från socker

Hög koffeinhalt, 200 mg per burk, motsvarande två kaffekoppar

3200 mg Vegansk BCAA samt B & D-vitaminer

Utan onödiga tillsatser

Tillverkad i Sverige med förnybar energi

.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.