Annons
Annons

Släcker sommartörsten med nya fräscha smaker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vad vore en sommar utan Bravo Lemonizer? Torr, färglös, kanske rentav tråkig. 
Oroa er inte, nu lanseras ännu en smak av den populära drycken, och dessutom i nytt format.

Bravo är Sveriges mest sålda juice och en älskad favorit. För ett år sedan utökades Bravos juice- och smoothiesortiment med Bravo Lemonizer, en extra läskande juice med ”lemonadig” karaktär.

– Bravo Lemonizer är precis som alla Bravodrycker en äkta juice, alltså 100 procent frukt och utan tillsatt socker. Lanseringen 2019 gick så bra att vi inför stundande sommar växlat upp och tagit fram ytterligare en smak, säger Martina Pettersson, marknadschef på Skånemejerier.

Den nya smaken citron/passion blir ett välkommet komplement till citron/jordgubb. Till skillnad mot lemonader och fruktdrycker innehåller Lemonizer inget tillsatt socker, vilket gör den unik. Helt enkelt en massa frukt och ingenting annat.

Dessutom lanseras båda smaker nu i ett bekvämt on-the-go format i en ny trendig och miljövänlig förpackning gjord av kartong. Dessa mindre förpackningar har lång hållbarhet och behöver inte förvaras i kyla.

– Det här kommer bli en sommar med hemester och lokala utflykter. Bravo Lemonizer passar perfekt i picknick-korgen, såväl varma som kalla sommardagar. Den kommer sätta en läskande guldkant på din sommar, säger Martina Pettersson.

En annan picknickfavorit är Bravo apelsin- och äppeljuice i portionsflaskor och på dessa införs nu pant. De nya flaskorna består till hälften av återvunnen plast, och den införda panten blir en extra miljöfördel eftersom plasten nu kan återvinnas igen.

Hållbarhet och förpackning
Bravo Lemonizer 1 liter har 35 dagars hållbarhet från produktionsdagen. Vid öppnad förpackning håller produkten 6-7 dagar i kylskåp. Bravo Lemonizer 235 ml har 6 månaders hållbarhet från produktionsdagen. Förpackningarna sorteras som pappersförpackning, korken som hårdplast.

Pris och tillgänglighet
Bravo Lemonizer finns hos ICA, Coop och Bergendahls från vecka 20.
Rekommenderat pris i butik är 16,50 kronor för 1 liter, och 9,90 kronor för 235ml.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.