”Skapa en sund arbetsplats”.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Att skapa arbetsplatser där alla medarbetare trivs, utvecklas och vill stanna kvar är en strategiskt viktig fråga för restaurangbranschen. Därför erbjuder Martin & Servera nu en öppen och kostnadsfri onlineföreläsning på temat ”Skapa en sund arbetsplats”.

– Uppropet för en mer jämlik restaurangbransch och den debatt som följde engagerade oss. Att alla behandlas lika och med respekt, oavsett kön och bakgrund ska vara en självklarhet, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel.

Att driva och leda en restaurangverksamhet är fantastiskt roligt och kreativt, men samtidigt utmanande. Tempot är högt och besluten snabba. Chefer och ledare har ansvar både för lönsamhet och arbetsmiljö. Och en ledare ska också vara en förebild, vilket är en roll att ta på stort allvar, inte minst i en bransch som är mitt uppe i en positiv förändringsresa för att bli mer jämställd och inkluderande.

– Alla vi som verkar i restaurangbranschen har ett gemensamt ansvar att driva utvecklingen åt rätt håll, säger Irene Waldemarson.

Som ett stöd i förändringsresan ger GastroMerit, Martin & Serveras utbildningsverksamhet, en kostnadsfri onlineföreläsning som ger kunskap om viktiga ledarskapsfrågor samt tips och konkreta verktyg att jobba med i vardagen. Kursledare är Roberto Picornell som är IHM-lärare, marknadsekonom och konsult inom organisationsutveckling och ledarskap med inriktning på försäljning och service.

Föreläsningen ges den 18 februari 2021 vid två tillfällen, förmiddag eller eftermiddag. Den är kostnadsfri och öppen även för den som inte är kund hos Martin & Servera.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.