Annons
Annons

Schackrutor i storpack & sockerfria Apelsinkakor

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Gilles sockerfria Havrekakor har länge varit en storsäljare. Därför har vi under 2019 produktutvecklat ännu en kaka med mindre socker i våra bagerier – sockerfria Apelsinkakor.

Allt fler konsumenter väljer att minska sitt sockerintag men vill ändå kunna unna sig något gott när det är fikadags. Därav har vi sett ett behov av fler kakvarianter med mindre socker. Receptet är framtaget med ambitionen att aldrig göra avkall på smaken så därför kan vi verkligen säga att den är mycket god!

Från februari 2020 kommer förpackningar innehållande 9 st Gille sockerfria Apelsinkakor finnas ute i butik.

En av de mest efterfrågade småkakorna är den klassiska schackrutan. Mamma bakade den. Mormor bakade den. Därför inte förvånande att det är den kakan som kommer högst på önskelistan när våra kakälskande kunder får önska en nyhet, trots att den är lite retro.

Från februari 2020 kommer den i vår populära familjeförpackning. Möra kakor med ljuvlig smak av kakao och vanilj i små söta schackrutor. Både fina att duka upp på fikafatet och goda att äta.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.