Annons
Annons

Revolutionerande hälsodryck

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Svenskt Kosttillskott och varumärket Healthwell släpper nu en banbrytande hälsodryck på kosttillskottsmarknaden – Immune Defence hälsodryck med hög dos vitamin C, D och zink. Ett nytt sätt att förtära kosttillskott och som dessutom smakar gott.

Immune Defence blir Svenskt Kosttillskotts nya lansering under varumärket Healthwell. Immune Defence är en lätt kolsyrad hälsodryck med hög halt vitamin C, D och zink, motsvarande mängd som förekommer i högdoserade kosttillskott. Du kan med andra ord ersätta vanliga kosttillskott med denna hälsodryck, och till på köpet få en god förfriskning. Samtliga näringsämnen bidrar till ett normalt immunsystem, och är bland de mest omtalade näringsämnena i detta sammanhang.

Vid lansering finns två smaker att välja mellan; Mild Grapefruit och Ice Tea Peach där den sistnämnda dessutom är sötad med stevia. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.