Restaurangfenomenet Brisket & Friends öppnar i Göteborg!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Går det öppna en nischad BBQ-restaurang i en gammal bilverkstad i Årsta industriområde utanför Stockholm? Ja tydligen om du frågar krögarna Niklas Elshazly och Ludvig Åström. Efter att ha frestat stockholmarna med sin texasinspirerade barbeque väljer den hypade restaurangen nu att meddela sitt officiella öppningsdatum i Göteborg.

Fredagen den 12e februari kl 16 slår man nu upp portarna till den nyrenoverade innergården. Istället för att, som i Stockholm, öppna i ett industriområde etablerar man sig centralt på Vallgatan 21, närmare bestämt i Victoriagården. Efter succén med sina två välbesökta restauranger i huvudstaden och utmärkelser som Sveriges bästa street food samt en gulddrake i kategorin budgetkrog tar man steget över till Sveriges framsida.

– Att öppna i Göteborg är en dröm som går i uppfyllelse. Det känns hur roligt som helst. Vi är redo att bjuda på en ordentlig smakupplevelse för den som älskar mathantverk, BBQ, kött, vegetariskt och noga utvalda ölsorter, säger Niklas Elshazly

Fakta:
Öppning
Datum: 12 februari 2021

Tid: 16.00 – häng på låset – men respektera restriktionerna
Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för restauranger.
Öpppningshelgens öppettider:
Fre 12/2 16-20 Lör 13/2 16-20 Sön 14/2 12-20
Ordinarie öppettider:
Mån 11-15 Tis 11-15 Ons 11-20 Tors 11-20 Fre 11-20 Lör 12-20 Sön 12-20
Brisket & Friends
Victoriagården
Vallgatan 21 https://brisketandfriends.se/

Brisket and Friends är en Texas-inspirerad barbequerestaurang vars signaturrätt är bringa (brisket ) som har rökts under många timmar. Restaurangen öppnades i Stockholm 2016 av Ludvig Åström, barbecue-entusiasten som lämnade finansvärlden för att resa runt i Texas och lära sig konsten att röka kött på riktigt, och Niklas Elshazly, kocken med 15 års erfarenhet av professionell matlagning både i Sverige och USA. Sedan starten har man utsetts till Sveriges Bästa Streetfood och mottagit en Gulddrake i kategorin budgetkrog.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.