Pepparkaksknäcke är årets julnyhet från Leksands Knäckebröd

Pepparkaka i knäckebrödsform är Leksands Knäckebröds oväntade smakkombination när årets julknäcke presenteras för nionde året i rad. Och smällkaramellerna slutar inte där. Fjolårets julsmak, glöggknäcket, gör återbesök i ny form. Nu som ett krispigt Tre Kullor Tunnknäcke. Bröden kommer finnas i butik från vecka 43.

– Mer jul än så här blir det inte! Med årets pepparkaksknäcke fortsätter vi på den inslagna vägen med att presentera goda och innovativa julsmaker som de allra flesta har en stark relation till. Årets smak passar väldigt bra att bryta i mindre bitar och ha till glöggminglet där en bit grönmögelost gör sig precis lika bra på vår pepparkakstolkning som vi är vana vid med den vanliga pepparkakan, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Enligt god jullanseringstradition så kommer årets nyhet inte ensam. Till julbordet släpps även det klassiska rundbrödet Julknäcke Original som är bakat på färskmalda kryddor för att höja smakupplevelsen. Nytt för i år är att förra årets smak återkommer, men nu i ny form. Tre Kullor Glöggkryddor och boveteflingor kommer att finnas i hyllorna som ett läckert tunnknäcke.

– Vi har ätit så mycket pepparkaksknäcke att vi har blivit extra snälla! Fjolårets smak blev en riktig succé så vi valde att återlansera glöggens söta smak. Nu som ett krispigt tunnknäcke som passar perfekt till julbordet. Det blir dubbelt upp med klassiska smaker till jul, säger Annika.

Årets julnyhet med smak av pepparkaka innehåller 200 gram och kostar cirka 20 kronor. Tunnknäcket Tre Kullor Glöggkryddor och boveteflingor innehåller 180 gram och kostar cirka 39,90 kronor. Julknäcke Original innehåller 530 gram och kostar cirka 39 kronor.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.