Ny innovation från Clean drink

Dryckesföretaget Clean drink gasar in i hösten och lanserar ett helt nytt varumärke; Clean act:ve. En innovativ hybrid-dryckesserie som kombinerar läskande vitaminvatten med egenskaper som återställer vätskebalansen i kroppen. 

Clean act:ve innehåller äkta björksav, kokospulver och körsbärsextrakt samt vitamin E, vitamin B6 och biotin. Den är lätt kolsyrad, vegansk samt fri från socker och koffein. Med sina vätskeåterställande egenskaper är den lämplig att konsumeras under hela dygnet vid exempelvis fysisk aktivitet, uttorkning eller sjukdom. 

–  Clean har sedan starten fokuserat på energi- och funktionssegmentet med koffeinberikade drycker. Med Clean act:ve fyller vi en lucka där våra konsumenter önskat en vätskeåterställande produkt i samband med träning eller andra situationer där vätskenivåerna i kroppen inte är i balans. Den fungerar för all del lika bra när man vill ha en läskande törstsläckare i vardagen. Det är ett perfekt komplement till våra övriga varumärken Clean drink och Clean sav:D, säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Clean drink är den ordinarie produktlinjen med funktionsdryck berikad med bcaa, koffein samt vitaminer och mineraler. Clean sav:D är produktlinjen med större fokus på hållbarhet, med funktionsdryck gjord på tillvaratagen frukt, naturligt koffein och vitaminer. Clean act:ve blir det tredje varumärket för företaget. 

Clean act:ve är förpackad i 50 cl PET-flaskor gjorda av 100% återvunnen plast och lanseras i smakerna Hallon och Päron. 

Clean act:ve lanseras vecka 36 och inleder med servicehandeln där den går att hitta på Pressbyrån och 7eleven, gymkedjan STC samt online hos Proteinbolaget och Gymgrossisten. Dagligvaruhandeln följer upp med utvalda ICA-butiker. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.