Annons
Annons

Ny festival checkar in på hotell i Göteborg!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

När hotellen stod tomma och konserter ställdes in tog eventbyrån Revolve saken i egna händer. Tillsammans med Timo Räisänen anordnade de en helt ny sorts musikupplevelse på Clarion Hotel Post i Göteborg. Kvällen blev en succé och nu är de tillbaka med ett nytt, större koncept – en hel hotellfestival.

I sommar är det premiär för The Hotel Festival, en helt ny sorts upplevelse för musikälskare. Efter vårens succékonsert med Timo Räisänen tar arrangörerna det nu till en ny nivå. Under 22–23 augusti kommer nämligen en fullfjädrad festival med populära artister äga rum på tre olika hotell i centrala Göteborg – Clarion Hotel Post, Elite Park Avenue Hotel och Radisson Blu Scandinavia. För att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer om social distansering kommer gästerna kunna streama konserterna live på sina hotellrum. Där kan de även önska låtar från artisterna och chatta med andra festivalbesökare. Dessutom kommer några lyckligt utvalda gäster få besök av olika artister och bli inbjudna till att medverka på spelningarna.

Konserten med Timo var lite av ett experiment, för att vara ärlig. Men det blev så lyckat att vi nu tar det ett steg längre och ger göteborgarna något att verkligen se fram emot i sommar. Samtidigt känns det bra att vi kan stötta lokala företag på ett ansvarsfullt sätt, säger Daniel Jonzon, på eventbyrån Revolve.

Alla tre hotell kommer ha varsin huvudartist, en resident, som backas upp av artister inom sin genre. De kommer spela en stor roll genom hela festivalupplevelsen och influera temat på just sitt hotell. 

Var: Clarion Hotel Post, Elite Park Avenue Hotel och Radisson Blu Scandinavia
När:
22–23 augusti

Hur: Vilka artister som kommer uppträda uppdateras löpande på festivalens hemsida. För mer information och bokning: TheHotelFestival.se

Revolve

Göteborgsbaserade Revolve är en Live Communication-byrå som sammankopplar människor och varumärken genom spektakulära events över hela världen.

Revolve ingår tillsammans med Rubrik, Stark Film, Start Communication, Understandit, VEKST, Create och More PR i More Alliance, som startade 2006.
http://www.revolveconcept.com

Clarion Hotel Post

Moderna designhotellet Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Hotellet är perfekt för både konferenser och Göteborg-weekends. År 2019 utsågs Clarion Hotel Post till Sveriges bästa hotell och år 2020 utsågs hotellet till Sveriges bästa konferenshotell på Grand Travel Awards.

lite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel med sitt unika läge på Avenyn är den naturliga mötesplatsen för stora event, konferenser, fester och efterfester… Alltid händer det något på Park! Med 326 fina rum och personlig service har anrika Park Avenue sedan invigningen varit populärt bland såväl svenska som internationella artister, politiker och skådespelare. 

Radisson Blu Scandinavia

Förutom det utmärkta läget i hjärtat av Göteborg, erbjuder vårt hotell stilfull skandinavisk design, stans största standardrum och 38 bekväma sviter. Hotellet är helt nyrenoverat och erbjuder bland annat Hagabadet spa & yogastudio, Noot Nordik Kitchen, rymliga möteslokaler och ett bevakat garage.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.