Nu öppnar Tastory Hammarby – restaurang, café och eventlokal under samma tak

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 26 april, idag öppnar Compass Group en ny restaurang under varumärket Tastory, som ligger i ”Sthlm New” mellan Hammarby Sjöstad och Gullmarsplan där ett helt nytt kontorsområde just nu tar form. Tastory Hammarby är en modern mötesplats som erbjuder både frukost och lunch men dessutom är anpassad för att även kunna användas till både mindre och större event.

Tastory är ett koncept utvecklat av Compass Group för att möta den moderna arbetsplatsen och erbjuder gästerna fräsch mat hela dagen tillagad från grunden av bra råvaror. Fokus för lunchen är en generös buffé av spännande gröna rätter och tillbehör – perfekta att kombinera med gästens val av dagens fisk, kött eller vegetariskt. Menyerna har inspiration från världens alla smaker och tas fram under ledning av Culinary Manager Fredrik Andersson.

– Det nya området Sthlm New är en spännande del av Stockholm som kommer knyta till sig många företag. Det känns rätt i tiden att kunna erbjuda en riktigt bra mötesplats både för ätande gäster från kontorshuset och närområdet eller den som är i behov av en eventlokal, säger Sara Phillips, kontraktschef, Compass Group.

Med enkla medel kan restaurangmiljön på Tastory Hammarby anpassas till både stora och små event. Bland annat finns en högkvalitativ ljud- och bildutrustning, en kassa som kan förvandlas till cocktailbar och en kökssektion som är anpassad för event och fest med inbyggda isbad med mera.

– Vi har också en cafédel som är integrerad med köket där vi kommer servera frukost, mellanmål och snacks under hela dagen. Detta är perfekt för exempelvis frilansare eftersom vi satt in extra många elluttag och erbjuder gratis wifi, säger Sara Phillips.

Öppettiderna för Tastory Hammarby kommer inledningsvis att vara 08.00-13.30 men utökas så småningom.

Tastory Hammarby blir den tredje Tastory-restaurangen i Stockholm.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.