Annons
Annons

Nespresso öppnar Pop Up-café med hypade konditorn Joy Harris

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Joy Harris kom tvåa i Dessertmästarna 2018 och har sedan dess etablerat sig som en unik och skicklig konditor och har fått särskilt stor uppmärksamhet för sina vackra praliner. Mellan den 11–13 november får allmänheten möjlighet att njuta av hennes vackra skapelser i en både kreativ och personlig miljö när Pop Up-cafét Joy Harris x Nespresso öppnar upp.

– Jag älskar att få möjligheten att tillsammans med Nespresso dela med mig av min allra största passion! Nespresso vill slå ett slag för att dela stunder och vi kommer servera fantastiska praliner och bakverk i olika smaker och former tillsammans med riktigt gott kaffe. Allt i en härlig och inspirerande miljö där alla ska känna sig välkomna att dela en stund med vänner eller med oss, säger Joy Harris.

I september lanserade Nespresso en uppgradering av sin tidigare hyllade maskin Vertuo under namnet Vertuo Next. Unikt för den nya maskinen är att den med bara ett enkelt knapptryck även kan brygga en hel kanna kaffe; som räcker till 3-4 koppar. Med detta vill Nespresso uppmana konsumenter att dela en fikastund tillsammans, något man hoppas kunna inspirera till i Pop Up-cafét.

Vi är otroligt stolta över det här samarbetet och ser fram emot att få skapa en fantastisk fikaupplevelse tillsammans med Joy. Vi hoppas att så många som möjligt kommer förbi för att njuta av hennes otroligt vackra kreationer som vi är hedrade över att få servera tillsammans med vårt nya Vertuokaffe, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager Nespresso.

Inför julsäsongen varje år lanserar Nespresso ”Variations”, ett sortiment av festliga och extraordinära smakprofiler i limiterad upplaga. Årets kollektion ”Limited Edition Variations Italia” hyllar italienska traditioner, äkta italiensk gästfrihet och är inspirerad av traditionella italienska bakverk. Den limiterade kollektionen består av tre unikt smaksatta kaffeblandningar ”Italia Amaretti”, ”Italia Torta di Nocciole” och ”Italia Pecan Biscotti”, samt en icke-smaksatt kaffeblandning, ”Il Caffè”. Dessa smaker kommer att tolkas av Joy Harris i form av iögonfallande praliner och vara till försäljning i fina presentaskar under caféets öppettider.

Joy Harris x Nespresso Pop Up-café är öppet 11–13 november klockan 11-18, på Renstiernas gata 21 i Stockholm. Förutom Joys förtjusande praliner och bakverk kommer man att kunna köpa kaffe till en kostnad motsvarande priset av en Nespressokapsel. En hel karaff med kaffe kommer kosta 9,80 SEK och en kopp med någon av de limiterade italienska smakerna kommer kosta mellan 5,80–7 SEK.

Alla pengar från kaffeförsäljningen går oavkortat till Farmer Future Program i samarbete med Fairtrade International, ett pensionssparande för kaffebönder.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.