Kom igen – Rocka Sockorna!!!!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Du har väl tagit fram ett av de “paren” som ligger i kassen med bara en strumpa idag. 

För idag är de 

ROCKA SOCKORNA!

Svenska Downföreningen är glada och stolta över att idag kunna presentera ett utökat samarbete med Trocadero och Spendrups. Samarbetet innebär att föreningen får större resurser med att nå ut med information och kunskap om Downs syndrom till allmänheten. Förra årets samarbete med Trocadero genererade över 250.000 kronor till verksamheten. 

– Spendrups har genom åren visat på stort engagemang i dessa frågor i olika sammanhang. Därför känns det naturligt och inspirerande att vi kan arbeta vidare tillsammans i ett försök att åstadkomma förändringar i samhället, säger Veronica Magnusson Hallberg ordförande i Svenska Downföreningen.

Downs syndrom innebär att man har tre exemplar av kromosom nr 21 därför firas Världsdagen för Downs syndrom just den 21 mars. Kromosomer ser ut som små kryss, precis som sockor som paras ihop med hälarna mot varandra. Genom att rocka sockorna hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Att rocka sockorna är enkelt. Det enda du behöver göra är att ta på dig två olika strumpor den 21 mars. 

– Vi är väldigt stolta över att få vara en del av Rocka sockorna och uppmärksamma alla människors potential och lika värde. Trocadero är ett varumärke som genom(kol)syras av en obotlig optimism, och vi ser fram emot att vara med att lyfta kunskapen om allas rätt i samhället. Vi har gjort en Trocadero-version av Rocka sockorna-mönstret som säljs på shopadero.nu där 50 % av intäkterna går till föreningen, säger Anna-Stina Hallberg, marknadschef på Spendrups

Svenska Downföreningen arbetar för att synliggöra alla människors lika värde och rätt till delaktighet efter sin egen förmåga. Värderingar som kan låta självklara men som kräver både arbete och engagemang.

Svenska Downföreningen 

https://www.svenskadownforeningen.se/

Trocaderos kampanjsajt

https://shopadero.nu/rocka-troca-sockorna.html

Nu ROCKAR vi SOCKORNA 21 mars

Ett fint samarbete 

Att detta samarbete mellan Trocadero och Svenska Downföreningen växt fram tycker vi på Xperhotelsandtable är helt fantastiskt. 

Vi på Xperhotelsandtable arbetar mycket med att få barnens idéer och vinklar med i mycket av det vi gör. Anledningen är enkel;

Barnen är kreativa. Barnen är ärliga och barnen sprider glädje och ställer svåra och knepiga frågor till oss vuxna. Barn har inga filter, fantastiskt tycker vi!

Barnen är unika

Alla barn är lika värda och alla barn har rätt att vara precis så som de är oavsett svårighet. Detta är en ståndpunkt som vi på Xperhotelsandtable håller mycket hårt vid och gärna också vill framhålla och stödja på de sätten vi kan. Därför är det extra viktigt tycker vi att vi tillsammans den 21 mars ROCKAR SOCKORNA. 

Vem gillar inte Trocadero?

Vi i testgruppen har alltid haft förkärlek till drycken Trocadero. För oss blir det därför extra kul när detta samarbete dykt upp mellan dessa parter.

Att nu kunna ROCKA SOCKORNA med både snygga, coola sockor och samtidigt stödja en bra saker tycker vi är 100%

Detta är inte bara nöje utan också en investering i vår framtid för en god och fin sak…..Så beställ ett par och ROCKA SOCKORNA du också

Barnen i vår testgrupp som är mellan 2 år och 15 år fullkomligt älskar dessa sockar, och drycken Trocadero, vem gillar inte den !?….. Vilken kombo, eller vad säger du!?

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.