Kiviks Musteri utökar butiksverksamheten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Äppelodlarna är mitt i skördetid och för Kiviks Musteri innebär det högsäsong. Lagom till att årets äppelmuster och cidrar är här öppnar Kiviks Musteri en popup-butik på Väla Centrum i Helsingborg.

Utöver Musteributiken i Kivik och gårdsbutiken på Solnäs Gård i Fjelie utanför Lund, finns nu Kiviks Musteri på Väla Centrum i Helsingborg. Fredagen den 1 oktober öppnade man en popup-butik i köpcentret.

I butiken kommer man att kunna handla Kiviks Musteris premiumsortiment av olika äppelmuster och cidrar, presentförpackningar – och såklart, svenska handplockade äpplen!

-I Sverige finns över 200 olika äppelsorter som alla har sin egen arom och sitt unika förhållande mellan sötma och syrlighet. Med vårt breda sortiment av äppelmust och cider gjord på äpplen av olika sorter och från olika odlingar vill visa upp mångfalden av smaker som det svenska äpplet har, säger Daniel Gejde, sälj- och marknadschef på Kiviks Musteri

Butiken kommer att följa Väla Centrums öppettider (mån-fre kl 10-20, lör-sön kl 10-18).

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.