Annons
Annons

Kan man ens vänta?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu dansar vi in julen med en pepparmintig Polkaboll – Delicatos nyhet till vinterns alla fikatillfällen.

Till denna jul lanserar Delicato en Polkaboll, precis som det låter är det en chokladboll med smak av pepparmint, täckt med polkaströssel. Polkabollen är, som flera andra bollar i Delicatos sortiment, växtbaserad.


Även goda nyheter (igen!) för alla som längtat efter Pepparkaksrullen då den kommer tillbaka i år också. I år får även Delicatobollen juliga kläder under en begränsad period. Exakt samma goda Delicatoboll som alltid men i en julig förpackning.

”Den goda smaken är a och o när det kommer till fika, vi har därför jobbat länge och väl med att få fram den rätta polkagrissmaken på vår nyhet Polkabollen. Nu hoppas vi att våra konsumenter gillar den lika mycket som vi gör. En produkt som vi redan vet uppskattas mycket är Pepparkaksrullen. En av våra mest efterfrågade produkter som tack vare alla våra fans kommer tillbaka även i år”, säger Nadja Radwan, Delicato.

Polkabollen säljs i 6-pack och finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls från och med vecka 42 2020. Pepparkaksrulle 6-p finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp och Bergendahls från och med vecka 42 2020.

Delicatoboll 6-pack juldesign finns i begränsad upplaga i utvalda butiker från vecka 46.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.