Det blir vilt på G Swensons i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Restaurangen uppgraderar sina berömda köttbullar med viltkött från Svenskt Gårdsvilt.

Sommargästerna har anlänt och med årets hemestrar är Torekov mer hett än någonsin. Restaurangen G Swensons som ligger i byns hjärta är minst sagt ett populärt resmål. Den 16 till 17 juli kan man äta goda maträtter med Svenskt Gårdsvilts viltkött. Under gästspelet kommer det att finnas viltköttbullar och en vilttartar på dovhjort att beställa utöver restaurangens ordinarie meny.

–Vi har länge arbetat för en hållbar verksamhet med lokala råvaror. Det känns jätteroligt att nu kunna erbjuda våra gäster en meny med riktigt goda maträtter på svenskt viltkött, säger Jalle på G Swensons.

Köttet från Svenskt Gårdsvilts kommer från svenska gårdar och lokala jägare.

–Det känns väldigt roligt att arbeta med en G Swensons i sommar och att vi tillsammans med dem kan erbjuda fler möjligheten att äta viltkött av högsta kvalité och göra ett bra val för både klimatet och hälsan, säger Christian Gylche, VD på Svenskt Gårdsvilt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.