Annons
Annons

Circle K prisar Löfbergs för årets produkt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Smakupplevelsen i kombination med det genuina hållbarhetsarbetet avgjorde saken. Nu har Circle K utsett Löfbergs Limited Edition-kaffe till Årets Produkt 2020.

– Superkul såklart! Vi har jobbat tätt ihop för att ta fram produkter som passar Circle K:s gäster extra bra, och priset är ett kvitto på att det är ett arbetssätt som ger resultat. Att jobba tillsammans på det här sättet är både bättre och roligare för alla inblandade, säger Jesper Weslien, Key Account Manager på Löfbergs.

Motiveringen från Circle K lyder:

”Vi vill hylla förmågan att kunna addera mycket kärlek och omtanke för både människor och miljö samtidigt som bästa smaken prioriteras. Vi har under året arbetat tätt och ihärdigt tillsammans för att lyfta en redan bra smakupplevelse till ännu högre höjder. Med sina noga utvalda bönor från olika exotiska och avlägsna delar av världen har Löfbergs tillsammans med Circle K säkrat att vi kan erbjuda det godaste kaffet längst väg.”

Sveriges bästa kaffe
Det här är inte första gången som kaffet på Circle K uppmärksammas. En undersökning från Kantar Sifo visade att Circle K har Sveriges bästa kaffe längs vägarna. I undersökningen jämfördes sex aktörer och Circle K fick högsta betyg i alla kategorier, bland annat smak och kaffets helhetsupplevelse.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.