Arvid Nordquist i samarbete med Nores ytterligare två år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

2014 klev Arvid Nordquist Vin & Öl in som dryckesleverantör till Nores, en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa- marknaden i Sverige. Den senaste upphandlingen är avklarad och nu står det klar att Arvid Nordquist Vin & Öl får fortsatt förtroende i ytterligare två år.

Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa- marknaden med bas i Sverige men också i Norge. Man har idag över 1000 medlemmar och 70 noggrant utvalda leverantörer som medlemmarna kan handla av, åtta av dessa är leverantörer av vin. Arvid Nordquist Vin & Öl gick in som samarbetspartner 2014 och det har varit givande får båda parter. Nu är senaste upphandlingen klar och det står klart att Arvid Nordquist Vin & Öl får axla förtroendet som vinleverantör hos Nores i ytterligare två år, något som företaget r mycket glada och stolta över.

Det förtroende vi nu får att fortsätta tillväxten av vår portfölj genom att vara samarbetspartner till Nores är mycket viktigt för oss och är ett riktigt styrkebesked i dessa tider, säger Thomas Angeria, Key Account Manager.

Det nya avtalet innebär även en förflyttning från direktdistribution till att all distribution går genom samarbetet som Arvid Nordquist har med Martin & Servera.

I och med det nya förlängda avtalet kommer Martin & Servera distribuera våra viner till Nores medlemmar. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en trygg och pålitlig distribution av våra viner från marknadens ledande grossist, berättar Therese Carlsson, Trade Marketing Manager.

Som en leverantör till Nores är Arvid Nordquist Vin & Öl även med och stöttar Solvattenprojektet i länder där bristen på rent vatten orsakar allvarliga socio-ekonomiska och miljömässiga problem. Solvatten är en innovativ lösning som renar och värmer vatten med hjälp av solens strålar. Genom att oskadliggöra de vattenburna bakterier, virus och andra mikrobiologiska organismer som annars orsakar magsjukdomar, så minskar Solvatten riskerna för både barn och vuxna att bli sjuka.

Arvid Nordquist Vin & Öl HoReCa

Arvid Nordquist Vin & Öl HoReCa har funnit på marknaden i över 60 år och erbjudit högkvalitativ dryck till Sveriges krogar. Restaurangportföljen består utav över 300 unika artiklar fördelat på över 60 olika producenter inom vin, champagne, öl, cider, sprit och blanddryck. Företaget har en rikstäckande säljkår där alla är specialister inom sitt produktområde och har en stor passion för mat och dryck. Flera av dem har även själva varit krögare eller har en lång bakgrund inom restaurangbranschen. Idag samarbetar Arvid Nordquist Vin & Öl med några av Sveriges mest namnkunniga restauranger och grupperingar och är en av de ledande dryckesimportörerna på den svenska vinmarknaden. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.