Apollo och Radisson utvecklar samarbetet på nordisk nivå!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Apollo och Radisson Hotel Group har länge samarbetat runt om i världen. Flera koncepthotell inom Apollo Mondo finns just på Radisson hotell, utvalda för sin kvalitet och höga kundnöjdhet. I sommar utökas samarbetet strategiskt inom Norden. Utvalda Radisson-hotell med citylägen med rättvisa åt stadens puls lyfts nu fram inom Apollos portfölj som perfekta för en storstadssemester.

– Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete med Apollo i sommar, på utvalda Radisson Blu-hotell i Norge, Sverige och Danmark. Vi ser fram emot att välkomna Apollos gäster – både familjer med barn, sportentusiaster, kulturälskare och andra som vill ha en trevlig semester i Norden den här sommaren. För oss räknas varje ögonblick och vi lovar att Apollos gäster kommer få en speciell upplevelse när de väljer att bo hos oss, säger Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics på Radisson Hotel Group.

Med start 11 juli trafikerar även Apollos egna flygbolag Novair flygsträckan Oslo – Köpenhamn och Bergen – Aalborg, så att semestersugna danskar och norrmän kan köpa färdiga paket med både hotell och flyg, likt en charterpaketering, som vanligtvis brukar gå till varmare breddgrader.

I tillägg till samarbetet kommer delar av Apollos hotellkoncept Apollo Mondo att gästspela på utvalda Radisson-hotell runt om i Norden. Här får gästerna en fläkt av Mondo konceptet med yoga, gruppträning, träning utomhus, löprundor och Club Polly & Mino – allt med Apollos utbildade instruktörer och personal. 

– Flera av våra Mondo hotell runt i världen finns just inom Radisson-kedjan. Vi har en mycket positiv erfarenhet av samarbetet som nu utvecklas på nordisk nivå. Att genom samarbetet kunna erbjuda hotell perfekta för alla de som vill ha en citysemester känns extra roligt nu när vi i tillägg till läget och hotellkvaliteten kan erbjuda ett aktivitetsprogram influerat av vårt Apollo Mondo koncept. För att skapa en extra semesterkänsla för de som väljer att semestra i storstäderna så gästspelar delar av Apollo Mondo konceptet med träning, yoga och barnklubb hela sommaren, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo

I Norden finns ca 60 hotell inom Radisson Hotel Group

Sju av dessa finns nu inom Apollos portfölj:
Radisson Blu Scandinavia, Göteborg
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
Radisson Blu Scandinavia Copenhagen
Radissom Blu Scandinavia Hotel Aarhus
Radisson Blu Hotel Tromsö
Radisson Blu Royal Hotel Bergen
Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.