83-procentig ökning av bokningar på svenska hotell – Countryside Hotels

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hotellkedjan Countryside Hotels, med ett 40-tal anläggningar runt om i Sverige har sammanställt statistik när det gäller bokningar för större sällskap och exempelvis födelsedagsfiranden. Siffrorna visar att antalet bokningar för större sällskap ökat med 83 procent under den senaste tiden.

”Vi såg en första våg under våren, när 70-plussarna vaccinerats och ville unna sig en weekend utanför hemmet,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels. ”Nu ser vi att det ökar i bredare grupper, där allt fler känner sig trygga i att samlas och fira olika typer av händelser”.

Myndigheternas beslut att slopa restriktioner har lett till en ny kraftig våg av bokningar för större sällskap.

”Det finns ett uppdämt behov av att umgås i en ny miljö utanför hemmet och fira olika typer av händelser,” säger Anna Övergaard. ”Många längtar också efter att få kunna äta och dricka gott och sen slippa bekymra sig om hur man ska ta sig hem efter festligheterna.”

För den som vill fira, finns det ett antal hotell som är speciellt festvänliga, här ser vi exempelvis:

  • Hotell Järvsöbaden, Järvsö
  • Fredriksborgs Hotell, Värmdö
  • Albert Kök & Konferens, Trollhättan
  • Söderköpings Brunn, Söderköping
  • Aspenäs Herrgård, Lerum

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.