Annons
Annons

Stolta och glada – med Spaniens bästa vingård i portföljen! – Domaine Wines

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Dehesa de los Canónigos nominerades tillsammans med flera välkända och erkänt duktiga spanska vinhus till utmärkelsen som bästa vingård i Spanien. Glädjande för oss på Domaine Wines som importerar vinerna till Sverige, är att det var vår fantastiska producent Bodega Dehesa de Los Canónigos som fick ta emot priset som bästa vingård i Spanien 2019. 

Bodega Dehesa de Los Canónigos ligger nära floden Duero, i området som kallas för Ribera del Dueoros ”golden mile”. Här gör man viner med druvorna och arbetet i vingården i fokus – ”grapes before barrels”. Huvudsakligen odlas tempranillo på vingården men även andra druvsorter. Varje vingårdsläge vinifieras separat med hjälp av naturlig jäst från de egna vingårdarna och resultatet är helt klart en framgångssaga!

Vinerna finns att beställa som privatimport via Systembolaget. Följ länken för att se vilka viner som finns tillgängliga i Sverige: https://domainewines.se/producent_tax/bodega-dehesa-de-los-canonigos/

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.