NOLD

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 8 december öppnade vi dörrarna till en ny restaurang på Biblioteksgatan 21. Den heter Nold och har dryga 30 sittplatser. Nold betyder “Born out of conflict” vilket känns passande i dessa tider.

På Nold hämtas inspirationen från södra Europa och presenteras i en avskalad miljö där råvarorna står i centrum. Ledorden är tillgängligt och ärligt.

Kort men levande meny både för mat och dryck utlovas. På menyn hittar de exempelvis förrätterna grillad pulpo med potatiskräm och pistou samt blåmusslor med nduja, persilja och citron. Till varmrätten kanske pappardelle med kaninragu, friterad rosmarin, citron och pangrattato eller helstekt sjötunga med brynt smör, svart tryffel och potatisstomp.

.  

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.