Annons
Annons

Tips till Far

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Snart är det Farsdag och i år tycker vi att du struntar i slipsen och strumporna till honom. Satsa på något som han verkligen behöver men kanske inte tänkt på. 

Vi tipsar om en hudkräm från Sweden Eco, perfekt för alla pappor.

Den hudkräm har en mycket trevlig doft som man direkt uppfattar som maskulin. Vi upplever att doften domineras av sandelträ samt en mycket lätt touch av doften kryddnejlika. Det som vi upplever mycket positivt med denna produkt är att den tränger snabbt ner i huden. Den är kladdfri och arbetar mycket fint vid områden som  längst ned vid skäggstubben och torra partier i ansiktet hos oss män. Här upplever vi markant skillnad i haka, kindben och pannan. Mycket återfuktande och vårdande!

Vi upplever även att skägget får en fin glans, som vi anser är ett plus.

Upplevelsen efter att använt produkten i två veckor är att huden blivit synligt piggare,  och framför allt jämnare och med en otroligt fin lyser. Detta är en produkt som män kommer att uppskatta fast de kanske inte i första andetaget tänker – Jag önskar mig en hudkräm till ansiktet! Men denna hudkräm kommer göra att de även kommer önska sig den i julklapp i år, ……Det är de vi tror i alla fall… Så glöm strumporna till far, denna hudkräm är det enda paket han behöver i år till Fars underbara dag…

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X 

En ekologisk fuktgelé som har en fräsch doft av kryddnejlika och sandelträ. Innehåller aloe vera, parakrasse och hyaluronsyra vilket ger den fukt och näring som huden behöver för att hålla sig mjuk, fräsch och spänstig långt upp i åren. Parakrassen har dokumenterad effekt på rynkor och hyaluronsyran binder fukt och gör huden fastare. Absorberas lätt utan att göra huden blank. Applicera morgon och kväll på rengjord hud, fungerar också som after shave balm. Passar alla hudtyper och motverkar ålderstecken.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.