Små Bubbles med…. Tutti Frutti….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu har Små Bubbles Tutti Frutti äntligen lanserats i Systembolagets beställningsssortiment.Små Bubbles Tutti Frutti är en bubblig alkoläsk med smak av äpple, päron, hallon och citron i en perfekt mix. Små Bubbles Tutti Frutti kommer, liksom Mango & Pineapple, i en pantbar returburk trots att de stora produkterna från de ledande leverantörerna i segmentet kommer i glasflaska. ”Vi tycker att det är viktigt att materialet kan återvinnas och bidra till den cirkulära ekonomin” säger Michael Keijser VD på Spivi.Små Bubbles.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Detta är verkligen en dryck med tydlig smak av Tutti Frutti. Det vi tycker är trevlig med denna dryck är att vi upplever den inte för söt. Smaken är tydlig av hallon och på höjden bjuds du på smaken av päron och sedan toppas detta med syrligheten från citron. Detta är i perfekt balans gällande smakpaletten. Vi tycker man lyckats riktigt bra att få fram en genuin Tutti Frutti smak, utan att den upplevs för söt och för sliskig. Detta är en dryck vi tror kan passa i många fördrinkar, som cocktails på fest. Vi tipsar även att att blanda den i bål till ex sensommar-bröllopet i sommar. 

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10X 

 

 

 

Spivi AB är en vin och spritimportör som grundades 2017. Spivi importerar bland annat produkterna Små Shots, Silly och Rock Shots.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.