Annons
Annons

Skanör Aquavit – Nubbe som passar förträffligt till julmaten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Foto: Göran Burhe

Skanör är en genuint skånsk pärla i dubbel bemärkelse. Dels har vi den idylliska semesterorten med sina vidsträckta vita stränder och karaktäristiska badhytter. Dels har vi Skanör Aquavit – allroundsnapsen som passar bra till julmaten; till sillen, den rökta och gravade laxen, men också till de varma smårätterna och osten.

Skanör Aquavit har belönats med en av spritvärldens finaste utmärkelser: Guldmedalj och ”Best in Class” vid International Wine & Spirit Competition i London.

Foto: Göran Burhe

Xperhotelsandtable rekommenderar snapsen

Detta är verkligen en god och smakrik snaps som passar alldeles ypperligt i jultid. Snapsen har hög och tydlig smak av fänkål och fin underton av kummin. Vi rekommenderar denna snaps till sillen då vi tror denna snaps blir ett fint och trevligt komplement tilll sillen. Vi vill även rekommendera Er att prova snapsen till gravad lax vilket vi gjorde. kombinationen blir magisk!

Av 10x tilldelas drycken av Xperhotelsandtable 10X

Fakta om Saturnus: År 1893 grundades firman Saturnus som redan från början framställde glögg, likör och sprit. Sedan 1920 har Saturnus varit i familjen Liepes ägor i fyra generationer. Nuvarande ägare och VD Edward Liepe, har utvecklat företaget till en utpräglad svensk dryckesaktör med såväl egenproducerade drycker som agenturprodukter.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.