Salty Peanut med vit choklad – Kan inte bli bättre!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Barebells, Sveriges mest sålda proteinbar, välkomnar det nya året med att lansera en ny himmelsk smak till sin serie av proteinbars – White Salty Peanut, med 20 gram protein och utan tillsatt socker.

Salty Peanut lanserades 2017 och blev snabbt en stor succé och är idag Sveriges mest sålda proteinbar*. Nu lanseras favoriten i ännu en variant – White Salty Peanut där salta jordnötter doppade i himmelsk karamellsås möter vit proteinmassa och ett täcke av vit krämig choklad. Welcome to heaven on earth!

– Nu lägger vi 2020 bakom oss och blickar framåt. Vi på Barebells vill såklart starta året på bästa sätt och lanserar därför den godaste proteinbaren någonsin. Jag lovar, White Salty Peanut får smaklökarna att sjunga likt en änglakör, Säger Viktor Helgesson, Marketing Manager på Barebells.

Barebells White Salty Peanut Protein Bar kommer att finnas tillgängliga i butiker runtom i landet från och med vecka 3 till ett rekommenderat pris på 29 kr styck.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:

Detta är verkligen en produkt som har precis allt. Den vita chokladen är mycket smakrik och tonen av vanilj är karakteriserande. Jordnötterna med sin sälta balanserar upp smaken otroligt fint. Att man valt en soft kola sås invärtes  höjder upplevelsen och bidrar till att man upplever produkten som lyxig. Konsistensen är som alltid med Barebells mycket bra. Vi upplever den som fin i tuggmotståndet. Den är behaglig och fint avväg, vi upplever den som “lätt att tycka om “

Detta är en produkt som du tar innan träningen eller som en kick innan mötet. Eller varför inte bara unna dig själv när du vill skänka dig själv lite lyxig i sundare tecken.

Xperhotelsandtable delar produkten 10X av 10X

Barebells proteinberikade mellanmål passar alla som vill ge sina smaklökar en riktig belöning – utan dåligt samvete. Varumärket lanserades på marknaden 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.