Hur gott är inte detta!? – Nyheter rakt in i munnen från Cloetta…

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu lanserar Ahlgrens bilar en glädjande nyhet för alla som saknar känslan av nöjesfält och tivolin. Med spännande smaker av popcorn, cola och spunnet socker kan Ahlgrens bilar Radiobilar erbjuda ett riktigt nöjesåk som för tankarna till sommar och karuseller.

Ahlgrens bilar Radiobilar har en mjuk kaross med ordentliga stötdämpare som är anpassade för höga hastigheter och välsmakande krockar för hela familjen.

– Många längtar efter mindre gråa tider och vi hoppas att Ahlgrens bilar Radiobilar kan bidra med glädje och smaker som väcker känslan av soliga dagar på nöjesfält, säger Clara Salomon, Senior Brand Manager för Ahlgrens bilar.

De vita, bruna och rosa radiobilarna smakar popcorn, cola och spunnet socker.

Ahlgrens bilar Radiobilar är fri från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten är en limited edition under 2021 och finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Den lanseras officiellt vecka 7 2021 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Det går dock att hitta Ahlgrens bilar Radiobilar redan nu hos Circle K. Det rekommenderade konsumentpriset är 14,90-21,95 kr.

Äntligen är den här – en ny blandpåse från Malaco med både godis och choklad.

 

– Vi är glada att kunna presentera en rykande färsk blandpåse där fruktiga smaker möter härlig choklad i form av krokant och gräddkola, säger Ruben Grönevik, Brand Manager. Gott & Blandat Choco Loco passar hela familjen och är perfekt för dig som vill ha olika smaker, färger och former i samma påse. Men håll hårt i påsen – det finns en överhängande risk för att bli galet förälskad i denna unika blandning…

Gott & Blandat Choco Loco innehåller en mix av sex olika fruktsmaker, mjuk gräddkola och krispig krokant. Produkten innehåller inga artificiella färgämnen, och finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Redan nu hittar du denna spännande nyhet på OKQ8, i övrig service- och dagligvaruhandel kommer den att dyka upp från vecka 7. Det rekommenderade konsumentpriset är 17,90 kronor.

Xperhotelsandtable rekommenderar godiset med följande ord: 

Låt oss börjar med Radiobilarna. Detta tar en tillbaka till just nöjesparkens underbara känsla. Smaken av spunnet socker är mycket äkta i sitt uttryck. Vi fullkomligt älskar smaken av cola som präglar godiset med en smak som man verkligen känner igen. Smaken av spunnet socker ökar på den där härliga sommarkänslan ytterligare och förstärker känslan av att du är på ett nöjesfält när du njuter godiset. Vi tycker att denna påse är en av de bästa Ahlgrens bilar vi fåt smaka. Plus för att godiset inte upplevs som för “söt”

Xperhotelsandtable tilldelar godiset 10X av 10X

Gott och Blandat påsen är en mycket uppskattad blandning tycker vi på Xperhotelsandtable. Här har man lyckats få till flera uppskattade smaker, fina färger och något för alla att tycka om när påsen öppnas oavsett ålder. Godisarna har tydliga smaker som känns friskt och äkta i sina uttryck.  

Chokladen är mycket fin och korkanten har en perfekt krispighet. Favoritbiten ur denna påsen enas vi i testgruppen hos Xperhotelsandtable blir gräddkolan. 

Xperhotelsandtable tilldelar påsen 10X av 10X 

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.