Rydbergs utökar sitt växtbaserade sortiment

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Rydbergs rödbetssallad är självklar både på smörgåsen och julbordet. Rydbergs vill omfamna alla runt bordet, och lanserar därför denna älskade klassiker som helt vegansk; en härlig, krämig rödbetssallad med rödbetor från våra utvalda gotländska odlare – utan ägg men med samma goda smak.

 Rydbergs Coleslaw är ett självklart tillbehör under den svenska sommaren men också julen . Helt vegansk; en krispig coleslaw – utan ägg men med samma goda smak.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande ord: 

Spännande att dessa två nyheter finns i vegansk utformning. Vi tycker inte att smaken är annorlunda eller att strukturen i produkterna har ändrats jämfört med dess original.

Vi upplever rödbetssalladen som frisk, syrlig och god med sötma från rödbetor som är framtonad. Colesslaw är alltid gott och speciellt i juletid då produkten med sin smaksammansättning passar utmärkt till julmaten och det kallskurna. Vi upplever denna produkt från Rydbergs även den, frisk och syrlig och smaken sitter där den ska och krispigheten är fenomenalt bra. 

Dessa två är ett utmärkt val till julbordet 2020!!!

Xperhotelsandtable tilldelar produkterna 10X av 10X 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.