Redo för glöggmingel?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

God glögg med bra sötma som ligger ganska lågt för en glögg. Vi tycker att smaken är mycket bra balanserad i kryddningen och vi upplever glöggen som genuin och trovärdig och gameldax i sitt uttryck. Generellt uttryck på glöggen är rund och rustik.

Bra förpackning och  med en god smak. Här anser vi att kanelen framträder trevligt och att glöggen känns fruktig och med klara toner av  kryddnejlika. Avslutet präglas av ingefäratonen. Mycket god glögg som känns lätt och lättsam.

Jättegod glögg som också är alkoholfri. Tydlig smak av kardemumma. Vi upplever glöggen som fyllig och kraftull. Mycket trevlig att njuta för barnen då den är trevlig i tonen.

Denna glögg är en riktig favorit. Den har djup och genuin glöggsmak. Den är kryddig i sitt uttryck och har en rund och bestämd ton genomgående av körsbär. Riktigt julig glögg som passar precis hela julaftonen ända fram till kvällen.

Denna glögg haren  framträdande kardemumma-smak och känns ganska rund i uttrycket. Lättsam glögg som fungerar från första glöggminglet till det sista på juldagen 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.