God och mättande mat efter din resväg…

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi på Xperhotelsandtable älskar bilburna resor. Det finns tid för småprat eller möjlighet att lyssna på den ljudboken man älskar vid sådana tillfällen.

Men kanske är ändå tystanden och något gott att äta det absolut bästa med en bilfärd…

Vi skulle vilja tipsa om några riktigt goda rätter som vi plockade med oss från Circle K på vår senaste tur..

Omdöme: Vi vill gärna tipsa om dessa två wraps ned till i denna bild. Båda är mycket goda. Det som vi uppskattar med dessa wrap är att de inte är kladdiga när man förtär dem. De är fyllda med mycket smak, höga smaker skulle vi vilja säga. Båda wrapen har fina krispig och goda grönsaker som känns enormt fräscha. Dessa wrap är något som är helt perfekt att njuta i bilen. Dessutom lätta att hålla i, tackvare dess bra funktionella förpackningar! Vår favorit blir Wrap Lax Misomajo – Mycket god med sina höga smak av ingefära, frisk och fräsch!

Tripple BLT och Tripple Clubhouse är två riktigt smarriga smörgåsar. Dessa har tydliga smaker med ett bra uttryck. Båda smörgåsarna har fina råvaror och känns helt “nygjorda” Det vi gillar bäst med dem är att de har de där “kladdiga” som man vill åt. Dock tar inte det kladdiga över i smörgåsen så där så man tappar det i knät. Dessa har perfektion för varje tugga!

Omdöme: Detta är en perfekt och god portion taco. Vi tycker det är spännande att smakerna ligger så högt i rätten. Den känns fräsch och har bra blandning mellan smaker och struktur. Detta är perfekt att käka i bilen som en medpassagerare, eller kanske bäst, som lunch på jobbet. God maträtt som också är vegansk. Välj denna nästa gång, fint val ur många synvinklar.

Omdöme: Denna smörgås är helt underbart god. Kyckling har en väldigt god smak. Vi upplever att salladen är mycket krispig och tomaterna i smörgås har mycket hög fräschör. Den är mättande och lagom på bilfärden som varade någon timma! 

……notera gärna att smörgåsen är i bra förpackad, och går därför lätt att “äta sig igenom” utan att tappa i knäet 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.