Annons
Annons

Paket under granen med underbar doft

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu börjar det verkligen närmar sig jul. Har du hunnit fundera på vad du önskar i ditt paket, eller kanske vad du ska ge bort i julklapp. Vi har några hudvårdande och sköna produkter som vi hittat. Produkterna kommer från The Body Shop och dessa produkter nedan rekommenderar vi på Xperhotelsandtable till dig just i år.

Julkappar med

Denna hudlotion har en mycket trevlig doft av krispiga gröna päron. Lotionen som är mycket lättflytande, ja faktiskt precis som yoghurt känns mycket vårdande och är dryg. Denna rekommenderar vi till någon som har en normal hud och kanske bara vill vårda och ta hand om dig.

Här är två produkter som vi tycker du ska kombinera i en julklapp. En perfekt color-penna för intensiva ögon. Pennan har ett tjockt och fint stift som ger rikligt med pigment när man applicerar. Det han en glittrande fin karaktär efter applicering. Bra effekt!

 Detta stick är verkligen en produkt som man bara måste ha i necessären i vinter. Den andra propdukten vi skulle vilja rekommendera är detta Lip Butter. Ett läppglans med med en tjockare karaktär som verkligen vårdar läpparna och är tjockare i sin konsistens och lägger sig som just ett “butter” på läppen. Dessa två kommer uppskattas av precis alla i julklappen

Dessa två produkter sätter verkligen lite glitter och glamour på vardagen. Drops of gold ger hyn en silkeseffekt och drar verkligen ögonen till sig med sin effekt. Denna produkt är snygg att ha i dekotaget,fint att stärka områden i ansiktet som markering eller effekt i ansiktet. Ja området för produkten blir oändlig. Perfekt till nyårsfesten. Addera gärna med detta Bronzer som du kan applicerar på området som du önskar glittrar lite extra, Mycket trevliga produkter som ger dig den där solkyssta lysterna. Önska i julklapp så kommer du vara finast på nyårsfesten

 

Detta är ett härligt butter perfekt för hela din kropp. Doften är vanilj, en doft som det flesta tycker om. Denna produkt anser vi är perfekt för alla åldrar och något som kommer uppskattas i klappen i år.

Prova gärna att kombinera med denna trevlig shower gel. Den har en söt och djup doft av plommon. Mycket doft och trevlig. Den har något juligt och omtänksamt i sig, därför tycker vi att du lägger den i ett paket till din bästa kompis i årets julklapp. Eller tipsar din partner om att just du önskar denna i din klapp.

Här är ett mycket fint presentset som vi vill rekommendera. Filen är väldigt bra och den sluter nageln när du filar så du behöver inte vara oroligt att nagelfilen gör nagel vass. Hemp-produkten, handkrämen är extremt vårdande och gör underverk med nagelbandet. Handkrämen har dessutom en fantastisk frisk  och härlig doft

Påskägg har väl det flesta både både givit och fått. Men vad sägs om en julraket. Vi skulle vilja tipsa om denna raket. Riktigt skojig och kommer uppskattas, tror vi. Här är en komplett bomb av produkter att använda i badrummet. Dofterna av kokos och jordgubb är helt enastående goda. Vi väljer att rekommendera denna produkt av två anledningar. Det är en rolig och kul förpackningen. Samt att produkterna i raken är väl avvägda och kommer uppskatas de kan vi lova. Vem gillar inte bada liksom!!……

Och slutligen, det ultimata vårdanden sättet för att tvätta av sig all makeup och som har en underbart skön och vårdande effekt  som mjukgör, återfuktar. Dessa produkter kan du inte vara utan i vinter. Köpt som julklapp, men ge dig också själv denna klapp.

 Glöm heller inte att ha ett bra hårband som håller bort håret när du tvättar dig eller lägga makeup. Varför inte pigga upp det med ett hårband med renhorn. Glöm inte heller att sömnen är viktig så vad sägs om ett mörkläggande ögonskydd till dig så du sover  som en prinsessa.

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, vilket fortfarande är drivkraften för varumärket. The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.

The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder.

2019 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

Forever Against Animal Testing

Djurrättskampanjen Forever Against Animal Testing startade 2017 med uppdraget att samla in 8 miljoner namn för att genom FN påverka och stoppa djurförsök inom kosmetika överallt i världen. På ett år växte uppropet till att bli världens största någonsin mot djurförsök och landade i 8.3 miljoner höjda röster för ett globalt förbud. Namninsamlingen lämnades in till FN organet Global Compact i oktober 2018 där det bidrar till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid se ett globalt förbud som inkluderar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser.

Biobroar

The Body Shop projekt The World Bio-Bridges Mission går ut på att skydda och återskapa biologiska korridorer, biobroar, mellan frisk regnskog och på så sätt länka ihop isolerade arter av hotade djur och växter. Målet är att återskapa och skydda 75 miljoner kvadratmeter skog via biobroar fram till 2020.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.