Annons
Annons

Beckham Inspired by Respect – En doft som blir ett måste i jul

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Detta är en julklapp att både unna sig och att bli unnad. David Beckham har två riktigt trevliga dofter som vi skulle vilja rekommendera Er. Kolla in detta och vi lovar att mottagaren INTE kommer bli besviken om personen i fråga får någon av dessa dofter i sitt paket i jul

 

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om doften

Doften är så komplett. Här finns precis allt man önskar sig kommer vi fram till. Doften är intensiv och doftar mycket av bergamott, friskheten från grapefrukt. Det ligger en genomgående värmen i doften som är toner av kardemumma. Doften känns varm och samtidigt lämnar den en frisk fläkt som är mycket fruktig och för tankarna till vattenmelon en sommardag på stranden. Vi älskar  doften. Den känns lyxig och extremt manlig i ett.

Av 10X tilldelas doften av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om doften

Denna doft är också den otroligt väldoftande. Vi upplever doften mycket likt den tidigare omskriven från David Beckham. Dock anser vi att denna doft inte har samma varma ton i doften. Här ligger grapefrukten högre och friskheten i doften kommer fram mer. Faller valet på denna doft så kommer du få en doft som är sportig i sin karaktär och en doft som är all-round

Av 10X tilldelas doften av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

om företaget:

Scandinavian Cosmetics  är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den svenska skönhetsindustrin.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.