Mtune P1 – ”Live” direkt i örat!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hur viktigt är ljudet för dig när du lyssnar på musik, poddar etc. Vi på Xperhotelsandtable är ganska kräsna vad de gäller ljudupplevelse och vill därför tipsa om dessa lurar som föll oss i smak pga av dessa många fina element.

Mtune P1 är ergonomiskt utformade för att passa dina öron (3 olika storlekar på propparna)
Med Bluetooth 5.2 paras hörlurarna blixsnabbt med din enhet utan problem.

Upp till 8 timmars speltid och totalt upp till 32 timmar inkl laddbasen gör dessa hörlurar till en av de bästa på marknaden. 
Laddbasen går att ladda med antingen en USB-C kabel (medföljer) eller om du föredrar att ladda den trådlöst så fungerar det minst lika bra. 

Vill du lyssna på din musik ostört så kan du med en enkel knapptryck aktivera ANC ( Active Noise Cancellation) som stänger av ljudet utifrån.
Härlig bas som påminner om en livekonsert.

Paketet innehåller:
– Mtune P1 hörlurar 
– Mtune P1 Laddbox
– Manual
– USB-C kabel

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Dessa lurar är lurar som med sin prestanda placerar sig i det absoluta toppsiktet av lurar som går att få tag på just nu på svenska marknaden.

Vi anser att lurarna med dess ljud är av mycket hög och fin kvalite. Ljudet bottnar i riklig  bra bas med tydlig diskant och ljudbild som är mycket nyanserad och pålitlig oavsett som du lyssnar på podd, eller musik! 

Vi testar lurarna i streetmiljö. Vilket tackvare sitt close – gör att du kan gå i din ”egen” värld och stänga av ljudet runt dig och bara lyssna till musiken, ljudboken etc.

Vi upplever att lurarna återger en nära känsla när man lyssnar på musik, vilket gör att du dras med i rytmerna och fångas av ljudupplevelsen exemplariskt.

När man väljer att lyssna på podd i lurarna så tycker vi att ljudet blir krispigt och nära, vilket gör att man verkligen kommer in i berättelsen och ljudet kommer nära in på. 

Något vi lägger märke till och som vi verkligen vill lägga ett stort plus vid, är passformen. Luren sitter bra i örat. Det finns även flera ”kuddar” för att anpassa ”luren” till just ditt öras utformning.

Vi provar även att träna med luren i örat och i förvånas verkligen att den sitter på plats. Detta är ett utmärkt val för dig som springer, tränar på gym anser vi.

Om vi ska ”klassa” in produkten i sitt ”fack” så anser vi nog att detta är en lur som du ska lyssna på musik från. Anledningen är enkel. Musiken återupplevs på riktigt i dessa lurar. Varje nyans varje basgång och varje palett av musiken får en egen ljudbild i dessa lurar. Så helt enkelt;

 – Lurarna gör musiken rättvis. 

Dessa lurar har ett mycket fin och strukturerad ljud och ljudbild!

Detta är förmodligen hösten just nu bästa ljudinköp för dig som anser att musik och livet går hand i hand….

Och du…. Designen….den är ju sååå snygg, eller hur!

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X 

Om företaget merskal.se

Vi brinner för det mobila livet, design och smarta enkla lösningar. Merskal skapades redan 2011 i Norra Sverige och har sedan dess tagit fram en massa olika mobiltillbehör, fodral, plånböcker och andra produkter. Alla produkter utvecklas och designas omsorgsfullt av vårt design och utvecklingsteam. Våra kärnvärden bottnar i att skapa snygga och funktionella tillbehör av högsta kvalitet till bra priser.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.