Annons
Annons

McVitie’s i nya och smidiga to-go förpackningar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

McVitie’s som ägs av pladis global, ett av världens ledande snacksföretag, är idag marknadsledare inom kategorin digestivekex i Sverige. McVitie’s vill utveckla kategorin med nyheter som är anpassade till den växande snackingtrenden och därmed möta konsumentens efterfrågan av smidiga snacks att ta med. 

  • Vi har sett ett ökat intresse kring praktiska förpackningar som gör det enkelt att ta med sig sina favoritkex på språng. De nya produkterna är lätta att ta med sig, packa ner i en träningsväska eller ta med i picknick-korgen. En av fördelarna är att de smular mindre och håller sig färska längre, säger Anja Schmeling, Marketing Manager på pladis.

De nya förpackningsformaten består av ett återförslutningsbart rör samt portionsförpackningar om två kex. Dessa lanseras i McVitie’s mest populära smaker och förenklar vardagen genom att nu också bli ett smidigt snacks eller mellanmål att ta med vart man än befinner sig. Förpackningarna gör så att kexen håller sig fräscha längre samt minskar risk för smul i väskan.

Till en början lanseras McVitie’s två storsäljare, Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate i ett återförslutningsbart rör samt Digestive Original, Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate i smarta portionsförpackningar.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande ord: 

Smaken på kexen är precis som som vi förväntar oss. Dessa är mycket goda, du har säkert smakat dem eller hur?!. Favoriterna hos barnen är utan tvekan den variant med chokladöverdrag. Vi vuxna i testgruppen älskar kakorna också. Vi blir oerhört förtjusta i att man valt dessa smarta förpackningar. 

Det är lätt att portionera ut kakor. Vi gillar förpackningarna “GO” som innehåller 2 kakor i ett paket och att de är bra fördelat med 6×2 förpackningar. Och ett stort plus är att kakorna inte går sönder eller smular då de ligger doserat på detta sätt. Mycket bra! Vi anser att förpackningarna är enkel att hantera och genomtänkta!

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X 10x för smak och smarta förpackningar

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.