Laila Bagge med serien KOLAI.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

 ”Slitaget från styling som kommer med jobbet väckte idé om att skapa en ny, fräsch och skonsam produktserie baserad på milda och veganska ingredienser” – Laila Bagge.

Laila är mest känd för sin medverkan som jurymedlem i talangprogrammet Idol, men även en välkänd Radio- och TV-personlighet, en influencer och låtskrivare (för bl a Celine Dion).

Kolai är tillverkat med ren kärlek! För oss är det viktigt att alla våra produkter är Veganska och vårdande. En hårvårdsserie i toppkvalitet med exklusiva ingredienser som arganolja som är känd som ”mirakeloljan” från Marocko, Aloe Vera, mineraler, proteiner och vitaminer, berättar Laila.

Se inslaget där Laila berättar om Schampo Balsam Dagkräm Nattkräm Serum Rengöring

Klicka på pilen i bilden

KOLAI Face Cleansing Gel 150 ml 100% VEGAN
Rengöringsgel med antiage-egenskapersom gör huden mjuk och len.
Innehåller mjukgörande, återfuktande ingredienser som Glycerin, Argan Olja, D-Panthenol och E-vitamin.
Tvätta ansiktet och skölj med vatten.
Parfymfri!
100% Vegan!

Omdöme: Att starta sin hudvårdsrutin med denna produkt ur Lailas serie är ett mycket bra aternativ. Denna rengöring, rengör på djupen utan att lämna ansiktet stramt och torrt efter. Vi upplever produkten som återfuktande och mild i sin framtoning. Produkten fungerar både i morgonrutinen som kvällsrutinen. Produkten är även mycket dryg, vilket gör att du endast behöver en liten klick i handflatan för att arbeta ut i hela ansiktet. 

Omdöme Efter du använt rengörningen så tycker vi att du bör använda detta serum i hela ansikte och hals. Produkten ger en rejält boost av återfuktning och tränger snabbt ner i huden och lämnar inte huden kladdig. Denna produkt tycker vi även lugnar huden och man får ett fint glow och huden ser pigg och frisk ut.

KOLAI Face Serum 30 ml 100% VEGAN
Ansiktsserum med antiage-egenskaper som ger huden en fräsch look.
Innehåller antioxidanter och uppfriskande ämnen som E-vitamin, Argan olja, Provitamin A, D-Panthenol och Folsyra.
Applicera på ansikte och hals morgon och kväll innan du applicerar dag- eller nattkrämen.
Parfymfri!
100% Vegan!
KOLAI Face Day Cream 50 ml 100% VEGAN
Dagkräm med SPF (UVA, UVB) och antiage-egenskaper som motverkar rynkor. Innehåller E-vitamin, Arganolja, Provitamin A, Buritiolja och mineraler som återfuktar huden och ger en härlig boost. Applicera på morgonen och känn dig fräsch hela dagen.
SPF 10.
Parfymfri!
100% Vegan!

Omdöme: Att använda dagligen en trivsam dagkräm är A-O gällande hudvård. Att Laila lyckats med att plocka fram en dagkräm som verkligen kompletterar de två tidigare omnämnde produkterna är helt fantastiskt. Denna dagkräm applicerar direkt på rengjord hy eller på hyn som du precis använt serumet på. Produkten är lätt att att bära. Tränger ned i huden per omgående. Huden återfuktar och känns lugn. Stort plus för att produkten är parfymfri vilket gör att ev irritation av dofttillägg ute blir. 

Omdöme: Och såklart en nattkräm blir ett måste för att komplettera till en perfekt hudvårdsrutin. Nattkrämen har en tjockare konsistens, något fetare. Dock är det inte så att den lägger sig på huden utan bäddar in huden och vårdar på ett skönt sätt under natten. Denna kräm ger bra förutsättningar för nästa dag!

KOLAI Face Night Cream 50 ml 100% VEGAN
Återfuktande antiage-nattkräm med Glycerin, E-vitamin, Provitamin A och Mineraler. Innehåller Canolaolja, Arganolja och Buritiolja som slätar ut huden över natten och motverkar rynkor.
Applicera på kvällen och vakna upp med föryngrad och fräsch hud.
Parfymfri!
100% Vegan!
En väldoftande återfuktande och mjukgörande shimmering oil som ger silkeslena ben med en lyxigt guldaktig glans. Tas snabbt upp av huden utan att lämna någon fet eller oljig känsla. En riktig skönhetsboost för bara armar och ben!
100% Vegan!

Omdöme: Varför inte göra de perfekta ännu bättre. Detta är en olja med glitter. Den har en gyllende ton, vilket gör att din hy får ett extra glow. Perfekt när som på dagen eller till festen. Vi tycker att produkten är spännande då den inte känns ”kladdig” den tränger in snabbt och lämnar ett snygg lättsamt glitter på huden, utan att det blir  för mycket. Perfekt för benen, armar, ja hela kroppen kan produkten användas på med fördel. Detta är ett MÅSTE för dig som vill stråla i sommarnatt liksom höstkvällar!

KOLAI Repair & Care Shampoo 250 ml 100% VEGAN
Milt rengörande och rikt löddrande varje-dag shampoo för behandlat hår med en fantastisk doft.
Med vårdande Argan Oil, färgbevarande ingredienser, proteiner och vitaminer som återfuktar, skyddar, bygger upp och stärker håret. Reder ut och ger en strålande glans
För bästa resultat: Massera in shampoo i hår och hårbotten, skölj ur. Följ upp med Kolai Repair & Care Balsam.
100% Vegan!

Omdöme: 

Laila vet verkligen vad hon pratar om när hon tagit fram ett shampo för dig som behöver återfukta samt vill ha ett livligt hår. Detta schampo är mycket vårdande. Ger hårbotten näring och lämnar håret mjukt, livligt och glansigt. Produkten passar som ett schampo du använder i vardagen som extra guldkant på dagen. Detta är ett schampo du bara måste prova, förmodligen kommer du aldrig mer byta till annat märke!

KOLAI Repair & Care Conditioner 250 ml 100% VEGAN
Återuppbyggande och återfuktande varje-dag balsam för behandlat hår. Med vårdande Argan Oil, färgbevarande ingredienser, proteiner och vitaminer som återfuktar, skyddar, bygger upp och stärker håret. Reder ut, antistatbehandlar och ger en härlig glans och doft.
För bästa resultat: Tvätta håret med Kolai Repair & Care Shampoo, skölj ur. Massera in Balsam i hår och hårbotten, låt verka någon minut och skölj ur.
100% Vegan

Omdöme: 

Såklart toppar man hårupplevelsen med att använda Lailas balsam. Detta balsam anser vi är som en inpackning för håret. Extremet mjukgörande och varje strå lämnas bearbeta och mjukt. Vi upplever att balsamet är extremet vårdande och återfuktande. Håret får ett livligt uttryck och spröda delar på strån känns mera inkapslade och strået blir att kännas ”helt”

Xperhotelsandtable rekommenderar serien av produkter från KOLAI med följande ord:

Laila har utvecklat en serie med känsla. En serie som grundar sig i kvalitet och en serie som verkligen står för det som den påstår sig vara kapabel till. Detta är inget märke där Laila satt sitt namn på och som lever på kändisstatus. Detta är vårdande produkter med fina egenskaper som faktiskt ger användare 100% bra upplevelser

Xperhotelsandtable tilldelar serien KOLI 10X av 10 X 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.