Annons
Annons

KitKat GOLD – Så magisk god!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

KitKat Gold är ytterligare ett exempel på hur vi agerar på våra åtaganden genom vårt ledande varumärke. Vi har introducerat många innovativa smaker och premium-produkter under de senaste åren, och mer är att vänta! 

Nestlé har lanserat KitKat Gold – en unik nyhet inom det ikoniska varumärket! 

KitKat Gold är en ljuvlig kombination av varumärkets klassiskt krispiga rån på en härlig chokladbotten, toppad med krämig vit choklad med toner av karamell. 

Under 2020 har produkten lanserats på marknader i Europa, mellanöstern och Canada så väl som i Sverige. En tidigare version av KitKat Gold lanserades som en limited edition under 2018 i Australien, där den visade sig vara en sådan succé att den snabbt blev en del av det permanenta sortimentet! Denna senaste lansering följer en rad andra succélanseringar i Europa så som KitKat Ruby 2018 och KitKat Green Tea Matcha 2019.

Alexander von Maillot, Global Head of Confectionery på Nestlé, har sagt: “Människor söker nya smaksensationer när de unnar sig själva och andra. Men man söker också njutbara produkter som är visuellt attraktiva, så att man kan dela med vänner och i sociala medier. Kitkat Gold har det där lilla extra som ger konsumenten en chans att ”have a break in style”!

KitKat Gold görs på UTZ-certifierade kakaobönor som möjliggörs via Nestlé Cocoa Plan. Chokladen innehåller inga artificiella färgämnen, smaker eller konserverings-medel. 

KitKat startades i Storbritannien 1935 och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens populäraste varumärken inom konfektyr och säljs idag i över 80 länder! 

 

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:

Wow vilken fantastisk produkt KitKat kommit med. Denna KitKat Gold är precis som originalet härligt spröd och med en klassisk, “KitKat-smak”. 

Att man valt att ge denna choklad en karamelltouch är briljant. Smaken är rund och smaken av karamell framträder tydligt vid varje tugga. Detta är verkligen en sååå god kombination som vi rekommenderar Er att prova. Vi tycker även det är kul att chokladen fått en ljusare färg vilket förstärker känsla av karamellsmaken vid skådandet av chokladen. 

KitKat Gold är verkligen en choklad som vi tycker passar in i hösten och något att unna sig som vardagslyx när som på dagen. Vi hoppas och tror även att chokladen kommer passa perfekt in med sin smak i juletider.

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.