Annons
Annons

Bars och dricka med otroligt goda smaker!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Du måste testa

Xperhotelsandtable rekommenderar dryckerna med följande smak: 

Otroligt goda drycker som tar tillbaka den där sommarkänslan. 

Unicorn Dreams har en  fruktig och sötare smak men känns otroligt fräsch!. Vi tycker den påminner lite om tutti frutti i sin smak. Den har en fin turkosfärg som är mycket inbjudande.  

Elder Flower Lemon är helt underbart i sin smak. Du kommer känna sötma från fläder och det syrliga från Lemon. Denna dryck är frisk, god och perfekt som återhämtning efter ett träningspass eller varför inte i bara som den är, njut!

Pink Beach, det är en dryck som känns tropisk i sitt uttryck och påminner oss som bubbelgum i smaken. Jättegod, och spännande dryck. Denna är något som du bara bör testa!

Dryckerna ska serveras iskalla för bästa smakupplevelse tycker vi 

Xperhotelsandtable tilldelar dryckerna 10X av 10X

Något som slår oss med dessa bars är deras otroligt bra smakuttryck. Vi upplever även barsen som riktigt trevliga i sina konsistenser. Utan tvekan är detta de bästa bars vi provat och White Choclate almondy är nog utan tvekan de som överraskade oss mest. Den hade tydlig smak av vita chokladen och en friskheten som upplevs fräsch .

Något som alltid går hem är  produkter med jordnötter i. Caramel Peanuts, barsen var inget undantag. 

Rikligt med jordnötter och bra tryck i smaken! En energiboost perfekt innan träningen. När man är så där brutalt sugen på choklad är Choclate Cake en dröm att ta fram. Den är mjuk, lite seg och har genuin smak av choklad. Bara så god.

Choclate Cake-barsen, kan man verkligen unna sig mellan möten, innan träning, efter träningen. Eller när man bara myser i soffan framför en bra film.

Xperhotelsandtable tilldelar produktserien av baras 10X av 10X

* Vi detta testtillfälle medverkade inga barn från testgruppen

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.