Golfstjärnan Anna Nordqvist använder RESORB® för att nå sin optimala prestation på träning och tävling

RESORB® Original med sommarbärssmak blev en säljsuccé under sommaren 2021 och påkonsumenternas begäran lanseras nu smak på samma tema i ordinarie sortiment – Skogsbär.

Lanseringen sker tillsammans med RESORBs ambassadör Anna Nordqvist, en av världens bästa golfspelare, som sedan en längre tid använt produkterna för att optimera sin egen prestation på tävlingsbanan. För Anna Nordqvist är det oerhört viktigt att bibehålla en god vätskebalans, då hon ofta tränar och tävlar i påtaglig värme. Anna är en av Sveriges mest framstående idrottare och en av världens bästa kvinnliga golfspelare. År 2021 vann Anna exempelvis den anrika golfturnering British Open.

– En idrottare förlorar ungefär 1-2 liter vätska per effektivt tränad timme i värme. Dessutom är det just vätskebrist som snabbast försämrar kroppens prestationsförmåga. Vi är otroligt stolta över att ha en elitidrottare av yppersta världsklass som ambassadör för RESORB®, Anna Nordquist, då hon ha använt sig av vår vätskeersättning i många år och uppskattar våra produkter, säger Susanne Wolff,

– RESORB® vätskeersättning hjälper mig att bibehålla ett gott humör och tillför även vätska och salter under träning och tävling. De flesta tävlingarna hålls i varma länder och då är RESORB® ett måste för mig att ha med mig i golfbagen. Min mamma rekommenderade mig tidigt att använda RESORB® för att tillföra vätska och salter under träning, det har verkligen varit en game changer för mig. Jag är extra glad att RESORB® nu finns med en fräsch och härlig smak av skogsbär, säger Anna Nordqvist.

RESORB® är Sveriges mest använda och omtyckta vätskeersättning och med en ny variant får de svenska konsumenterna nu ett större smakurval i hyllan för hela familjen.


– Vi har lyssnat på konsumenterna som verkligen uppskattade vår limited edition med smaken sommarbär under sommaren 2021 när den var på tillfälligt besök. Den nya smaken är också på det populära bärtemat och vi hoppas att RESORB® Skogsbär kommer att bli lika omtyckt, säger Susanne

page1image54580672

Wolff, Medical Affairs Manager Nestlé Health Science.

Vätskebalans vid idrott och träning

  • Vätskeobalans uppstår när kroppen förlorar mer vätska än vad den får i sig.

  • När man tränar och rör på sig så ökar också vikten av att behålla en bra vätskebalans för

    välbefinnande och uthållighet.

  • En idrottare förlorar ungefär 1-2 liter vätska per effektivt tränad timme i värme.

    RESORB® Original Skogsbär säljs i förpackning med 2 rör à 10 brustabletter (90g) och kan köpas i dagligvaruhandel från vecka 36 och apotek från vecka 40.

page1image54580288

ESORB® Original är en kolhydrat-elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget under och efter fysisk aktivitet. RESORB® Original vätskeersättning är ett kosttillskott som rekommenderas till vuxna och barn från 3 år. Kosttillskottet bör inte användas som alternativ till en mångsidig och varierad kost. Det är också viktigt med en hälsosam livsst

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten ed följande ord: 

Att alltid har Resorb hemma är vi alla överens om är ett måste, speciellt som barnfamilj. Resorb passar stor som liten och doseras efter person. Det är därför vi på Xperhotelsandtable gärna vill berätta om denna smak från Resorb som är skogsbär. Här möts du har härligt fruktiga toner. Smaken av skogsbär, ja den är tydlig och vi är rörande överens i gruppen. Detta ska alltid finnas i våra medicinskåp! Vi vill även tipsa om att Resorb är toppen att dricka stor som lite under varma soliga dagar, samt perfekt som återhämtning efter ett intensivt träningspass. Och sjukdomar som vinterkräksjukan är Resorb ett perfekt komplement att kurera sig med!

 

Nestlé med huvudkontor i Vevey, Schweiz grundades 1866 och är världens största företag med inriktning på mat, nutrition och välbefinnande. Företaget har runt 300 000 anställda i 194 länder. Varje år satsar Nestlé ca 10 miljarder kronor på forskning och utveckling med hjälp av hundratals forskare från olika länder. Under många år har Nestlé Nutrition Institute bidragit till utvecklingen inom nutrition, bland annat genom att dela ut stipendier till unga forskare. Nestlé Nutrition Institute har gett ut fler än 3000 nutritionspublikationer för att sprida kunskap och därigenom förbättra livskvaliteten för människor världen över. För forskningsbaserade kunskaper kring nutrition, besök www.nestlenutrition-institute.org.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.