Dr Sannas duschtvålar – lite lyx i vardagen

Nu kan du prova alla fyra Dr Sannas duschtvålar till kampanjpris och det är verkligen något som vi skulle vilja tipsa Er om att inhandla i klappen i år till någon som du förtjänar vardagslyx på tub. 

Självklart har vi på Xperhotelsandtable även testat produkter och ger nedan omdöme på var och en av duschtvålarna.  Så nu är det bara för dig att välja ut din och familjens favoriter och ge bort ljuvliga adventspresenter till en vän, kollega eller någon du vill överraska med en naturlig & ekologisk gåva.

Nya tillskott i Dr Sannas familjen! Är fyra vårdande duschtvålar både rengör och återfuktar, samtidigt som de är berikade med ljuvliga dofter – traditionellt använda inom aromaterapin för att pigga upp, balansera och lugna. 

 

 

Paketpris: 399 :- (Ord pris 716 kr)

Fria från:
-Parabener
-Mineraloljor
-SLS
-Syntetiska ämnen

Volym:
175ml

Hållbarhet:
24 månader

Övrigt:
Naturligt, Ekologiskt & Veganskt innehåll.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande ord:  

Dessa fyra duschtvålar imponerar stort på oss. Inte bara att de är väldoftande gör intryck, utan vi upplever dem som mycket vårdande av huden och trevliga och behagliga att använda. Till att börja med slås vi såklart som tidigare nämnt av dess doft. En doft som stannar på huden länge efter duschen och som passar, tror vi alla i familjen. Här kan man helt enkelt välja bland dessa fyra sin favorit doft. Vi får som favorit i testgruppen duschtvålen med doft av Vanilj/ Mandel

Vi upplever dushtvålarna som mycket vårdande och mjukgörande. Dessa produkter torkar inte ut huden utan arbetar sig fint över huden och rengör effektivt och lämnar huden pigg och ombonad upplever vi. Vi tycker även att produkten är lätt att applicera och arbeta med. De har en bra konsistens och vi upplever dem som dryga vid användning. Produkten ger även ett lätt och tätt skum  med små fina bubblor.

Xperhotelsandtable tilldelar produktserien 10X av 10X

Duschtvålen med doft av Vanila/Mandel. 

Denna är verkligen fantastiskt. Men har en mild och fräschton av vanilj och har touchen av mandel. Vi upplever den som mycket behaglig i doft och en duschtvål som passar hela familjen. 

Duschtvålen med doft av Grape/ Rosmarin

Denna duschtvål är fylld med energi och känns mycket frisk. Detta är en produkt som vi tror passar hela familjen med som gör sig extra bra att använda efter att hårt träningspass eller efter en stärkande promenad. Duschtvålen för oss harmonierar med promenader, träning och hälsa.Duschtvålen med doft av Lavendel/Geranium

Lavendel är en doft som alltid skänker lugn och tar ner stresshormonerna enligt oss. Så denna duschtvål fungerar perfekt när som på dagen då du behöver stressa ned, ta de lugnt och unna dig själv den där härligt långa duschen. Mycket tydlig och god doft av Lavendel i denna produkt.

 Duschtvålen med doft av Lindblom/Bergamott

Wow, alltså duschtvålen får sinnena att dansa. Här tycker vi att tvålen skänker ett behagligt lugn. En frisk och härliga doft av Bergamott sprider sig när man använder produkten. Detta både laddar upp alla dina sinnen och ger ett lugn. Vi anser att denna duschtvål är en perfekt start på morgonen!

 

 

 Om Dr Sannas

Vi brinner för att inspirera människor att leva ett holistiskt och hälsosamt liv. Vår drivkraft är egentligen inte vår egen, vi hämtar den från naturen. Vi erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion. Produkterna är framtagna i Dr Sannas eget laboratorium av vårt expertteam, bestående av bl.a en doktor i immunologi och en hudläkare.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.