Annons
Annons

Boosta dig inifrån med vitaminer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Man säger ofta att det är insidan som räknas. Vi på Xperhotelsandtable vill nog påstå att mycket av välmåendet också kommer från insidan. Vi fick tips om att företaget Pureness fokuserade på hälsokost och bland annat vitaminer för att boosta just, det “inre”. Så klart har vi tittat närmare på 3 varianter från deras produktsortiment och skulle vilja tipsa om dessa här hos oss.

Ingredients: Sodium ascorbate, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, camu camu powder. Capsule: Cellulose, Water
Ingredienser: Natriumaskorb at, askorbinsyra, askorbylpalmitat camu camu -pulver. Kapsel: Cellulosa, vatten

Trippel

 • En stark och unik kombination av mycket effektiva C- vitaminformer

 • Utmärkt absorption

  Trippel C-vitamin är en unik boost för ditt immunförsvar. Trippel C- vitamin innehåller tre högkvalitativa former av C-vitamin och Camu Camu Pulver, som också innehåller värdefulla bioflavonoider, polyfenoler och annan värdefull växtnäring som maximerar och stödjer absorptionen. Med denna superprodukt tar du hand om ditt immunförsvar, skönhet, hud, stödjande vävnadsfunktion och byggstenarna för produktion av endogenkollagen i kroppen! Innehåller tre utmärkta former av C-vitamin och C-vitaminkomplex i form av Camu Camu Powder. Helt laktosfri, mjölkfri, glutenfri, utan tillsatser eller fyllmedel. Innehåller inget gelatin eller ingredienser av animaliskt ursprung.

Ingredients: Zinc picolinate, zinc bisglycinate, zinc monomethionine, ascorbic acid, citrus bioflavonoid, glycine, histidine, cysteine, methionine, pyridoxal-5- phosphate. Capsule: Cellulosa, water
Ingredienser: Zinkpikolinat, zinkbisglycinat, zinkmonomethionine, askorbinsyra, citrusbioflavonoider, glycin, histidin, kystein, metionin, pyridoxal-5-fosfat. Kapsel: Cellulosa, vatten

Trippel Zink

 • Tre högkvalitativa former av zink: zinkpicolinat, bisglycinat och monometionin

 • Levereras med C-vitamin och fria aminosyror, vilket gör produkten mycket omfattande

 • Utmärkt absorption

  Zinkabsorption är en av de mest utmanande frågorna och vi lägger mycket forskning och utveckling på att lösa den och skapa en exceptionellt unik zinkprodukt. Först valde vi de mest absorberbara formerna av zink (zink picolinate, bisglycinate och monometionin), kombinerade dem med fria aminosyror för att förbättra absorptionen, och slutligen tillsatt C-vitamin, som förutom att främja absorption, stöder effekten av zink för immunförsvaret. Trippel Zink innehåller också den sällsynta aktiva coenzymformen av vitamin B6, P5P eller pyridoxal-5-fosfat. P5P förbättrar bland annat användningen av zink i vår kropp och stimulerar produktionen av pikolinsyra, som är en utmärkt främjare av zinkabsorption. Produkten innehåller 2 mg P5P / kapsel. När allt detta kombineras med vår kvalitetsnivå, vilket innebär icke-fyllnadskapslar och tillverkning på vår egen fabrik i Lempäälä, talar vi verkligen om en förstklassig produkt.

Ingredients: Sodium ascorbate, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, camu camu powder. Capsule: Cellulose, Water
Ingredienser: Natriumaskorb at, askorbinsyra, askorbylpalmitat camu camu -pulver. Kapsel: Cellulosa, vatten

Trippel Magnesium

 • Innehåller tre högkvalitativa former av magnesium: magnesiummalat, glycinat och taurate

 • Utmärkt absorption

 • Magvänlig

  Du kommer inte hitta bättre magnesium på marknaden!
  Trippel Magnesium innehåller tre högkvalitativa former av magnesium: magnesiummalat, glycinat och taurat, vilket gör detta till en exceptionellt unik produkt. Dessutom är Trippel Magnesium mer skonsam mot magen än konventionellt magnesium och har utmärkt absorption. Bland annat främjar magnesium muskelfunktion, proteinsyntes och stärker skelettet. Helt laktosfri, mjölkfri, glutenfri, utan tillsatser eller fyllmedel. Innehåller inget gelatin eller ingredienser av animaliskt ursprung. Utvecklad och tillverkad i Finland. Ursprungsland USA.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande: 

Vi har nu i testgruppen provat dessa tre produkter, Trippel Zink, Trippel C-Vitamin och Tripple Magnesium efter förslagen dosering i 4 veckor. Det är inte kanske det enklaste att bedöma hur effektivt en vitamin är och kunna direkt “ta på” en specifik effekt. Däremot anser vi alla i gruppen att vi är mycket piggare och att återhämtning ex efter träning ( för de i gruppen som tränar) går betydligt snabbare. Dessutom är vi tillsammans rörande överens om att vår nattsömn har blivit lugnare, tryggare och mer effektiv. Vi anser oss vakna utvilade i större utsträckning än innan vi provade vitaminerna. Vi rekommenderar Er att kika på Pureness produktsortiment. Det finns många olika produkter för just ditt välmående på deras sida som du enkelt kan beställa hem för just det område som du vill boosta!

Pureness – smarta näringsprodukter för att få kroppen i bästa balans. Kosttillskott som bland annat kan underlätta matsmältningen, toppa immunförsvaret, skärpa sinnet, ge bästa förutsättningar för starkt skelett, och bygga grunden för frisk, vacker hud. Nyfiken?

Vi må vara nya här, men har funnits i Finland länge. Där heter vi Puhdistamo och är kända för vår höga kvalitet inom hälsokost och kosttillskott. Alltid med högsta renhet och biotillgänglighet för kroppen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.