Annons
Annons

ABBA är musik för ögonen på julbordet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu är det dagarna förre jul och du planerar säkerligen förfullt kring julmaten. En sak som både underlättar i allt julstök och samtidigt är mycket gott att bara plocka fram är Abbas olika inlagda sillar. Vi på Xperhotelsandtable vill varmt rekommendera deras, Löksill, Fransk sill, den inlagda sillen samt Brännvinssillen och Ingefära Lime inför julen 2019.

Brännvinssill 

Här är en sill som vi äldre uppskattar i testgruppen uppskattar. Smaken är tydlig av brännvin. Detta är en sill som vi anser platser absolut bäst på ett midsommarbord, men varför inte plocka in brännvinssillen på julbordet. Perfekt till en snaps med kryddigt inslag. Brännvinsill kräver ett lite äldre sinne för tycke och smak. Notera gärna en söta tonen av apelsin som sillen har. Mycket god.

Fransk Lök

Även denna Franska lök sill har generösa bitar av lök i sitt spad och bjuder på en lite sötare lag vilket gör att sillarna är sötare i upplevelsen och har en mycket fin och trevlig framtoning. En sill som många av oss äldre i testgruppen uppskattar. Detta för att den för oss, påminner om just julen då vi var barn.

Inlagd sill, 

En klassiker som är precis som Löksillen given på alla julbord. Man behöver inte säga så mycket om denna sill, mer än att den ska ha en plats på julbordet anser vi.

Abbas inlagda sill är och kommer alltid för bli en sill som följt oss och kommer följa oss genom alla jular!

 

Löksill. 

En klassisk löksill med fina bitar och generöst med lökbitar i. Sillen är traditionell i sin smak och är helt enkelt klassiskt och god. Detta är ett måste på julbordet där tradition och det genuina står i centrum

Ingefära Lime. 

En favorit för oss alla i testgruppen. Detta är även barnens favorit. Mycket smak av ingefära och perfekt avväg lime sänker denna sill en fin sötma. Vi tycker att smaken ingefära och lime sillen hör hemma på julbordet. Detta är en sill som passar året runt och alla festligare sammanhang så som påsk, nyåret, midsommar etc etc.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.